18.3 C
Zrenjanin
24.05.2024.
Naslovna stranica1. Ulična trka Ečka

1. Ulična trka Ečka

Održaće se 30. oktobra.

European Top 44 Airplay chart

Zna se da je Zrenjanin grad sportova, ove godine je naš grad i zvanično proglašen Evropskim gradom sporta, a ovaj mesec oktobar je izgleda posebno pogodan za trčanje.
Na startu meseca 5. polumaraton je okupio trkače u Srednjem Banatu, a i na samom kraju meseca će ponovo ljubitelji te sportske discipline imati razloga da ponovo budu aktivni.

30. oktobra, održaće se 1. Ulična trka u Ečki. Može se trčati u tri kategorije: trasa duga 10 km, zatim ona od 5 km ili štafeta koja podrazumeva dva puta po 5 km istrčanih. Start je zakazan za 16 časova.

Kastel Ecka 1

Posebno će kategorisati muški i ženski takmičari. Planirano je da se dodele nagrade u okviru svake kategorije, kao i da se posebno nagrade najbrži domaći takmičar i takmičari.

Dečije trke organizovaće se u kategorijama: predškolci, devojčice i dečaci I, II, II i IV razred. Kao i kategorije devojčica i dečaka posebno V, VI, VII i VIII razred.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 22. oktobra, na ovom linku.

Startnina je 1400 dinara za sve kategorije. Ova uplata obezbeđuje startni i ciljni paket koji sadrži Finišersku medalju, hranu i piće u krugu Kaštela Ečka i eventualne robne poklone prijatelja trke.

Proglašenje pobednika planirano je za isti dan, u Kaštelu Ečka u 19 časova.

Organizator takmičenja je Sportsko udruženje „Ulična trka Ečka“ u saradnji sa Mesnom zajednicom Ečka i Kaštelom Ečka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
18.3 ° C
19.5 °
18.3 °
79 %
2.9kmh
97 %
Pet
18 °
Sub
25 °
Ned
25 °
Pon
26 °
Uto
26 °