22.2 C
Zrenjanin
8.06.2023.

1. Ulična trka Ečka

Održaće se 30. oktobra.

European Top 44 Airplay chart

Zna se da je Zrenjanin grad sportova, ove godine je naš grad i zvanično proglašen Evropskim gradom sporta, a ovaj mesec oktobar je izgleda posebno pogodan za trčanje.
Na startu meseca 5. polumaraton je okupio trkače u Srednjem Banatu, a i na samom kraju meseca će ponovo ljubitelji te sportske discipline imati razloga da ponovo budu aktivni.

30. oktobra, održaće se 1. Ulična trka u Ečki. Može se trčati u tri kategorije: trasa duga 10 km, zatim ona od 5 km ili štafeta koja podrazumeva dva puta po 5 km istrčanih. Start je zakazan za 16 časova.

Posebno će kategorisati muški i ženski takmičari. Planirano je da se dodele nagrade u okviru svake kategorije, kao i da se posebno nagrade najbrži domaći takmičar i takmičari.

Dečije trke organizovaće se u kategorijama: predškolci, devojčice i dečaci I, II, II i IV razred. Kao i kategorije devojčica i dečaka posebno V, VI, VII i VIII razred.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 22. oktobra, na ovom linku.

Startnina je 1400 dinara za sve kategorije. Ova uplata obezbeđuje startni i ciljni paket koji sadrži Finišersku medalju, hranu i piće u krugu Kaštela Ečka i eventualne robne poklone prijatelja trke.

Proglašenje pobednika planirano je za isti dan, u Kaštelu Ečka u 19 časova.

Organizator takmičenja je Sportsko udruženje „Ulična trka Ečka“ u saradnji sa Mesnom zajednicom Ečka i Kaštelom Ečka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
22.2 ° C
22.2 °
22.2 °
75 %
4.3kmh
100 %
Thu
22 °
Fri
26 °
Sat
26 °
Sun
25 °
Mon
22 °