20.6 C
Zrenjanin
29.05.2024.
Naslovna stranica2. Besplatan OCR trening u Zrenjaninu

2. Besplatan OCR trening u Zrenjaninu

European Top 44 Airplay chart

OCR trke (OCR – skraćenica od engleskog izraza „Obstacle Course Racing“) su sportska takmičenja koja uključuju trčanje preko prepreka. U ovim trkama, takmičari prolaze kroz stazu koja može uključivati različite vrste prepreka poput zidova, jarkova, prepreka za penjanje, blata, vode i drugih izazova koji zahtevaju fizičku spremnost, snagu, agilnost, izdržljivost i sposobnost savladavanja prepreka.

Drugi ovakav trening planiran je za 14. april, a održaće ga Dejan Vukonjanski, personalni trener i takmičar na ovim trkama. Događaj organizuje Sportsko udruženje „Vežbaonica za velike i male“, ZR OCR Trening.

Gde i kada se održava?

Trening počinje 14. aprila i biće održan iza Mat Trade kompanije, u ulici Koste Đurića.

Ko može da se prijavi?

Ovaj trening je namenjen svima, bez obzira na uzrast, pa čak i najmlađima. Biće pripremljeni zanimljivi i izazovni poligoni posebno prilagođeni deci. Trening je besplatan i odvojen je na dve staze, jednu za starije i jednu za mlađe, kako bi svi koji žele da isprobaju trčanje s preprekama mogli da učestvuju.

Na OCR trening mogu da se prijave svi oni koji su fizički sposobni za ovakvu vrstu aktivnosti. Svi koji žele da učestvuju, uz prijavu potpisaće i izjavu da učestvuju na sopstvenu odgovornost. Takođe, roditelji/staratelji potpisaće saglasnost za pristanak učestvovanja maloletnih lica.

Trening je besplatan za sve, a prijava za sve učesnike, nalazi se ovde.

Učesnike očekuju zanimljive i vredne nagrade koje će se izvlačiti putem tombole.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
71 %
4.4kmh
6 %
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
26 °