Razno

21. Humanitarni „Golf day“

Rotary Club Zrenjanin“ ove subote, 5. juna, organizuje 21. humanitarni „Golf day“, koji će se održati na terenima golf kluba „Centar“.

Program će za učesnike početi u 09:00 zagrevanjem i pozdravnim govorom organizatora a sam turnir počinje u 10:00, i trebalo bi da traje sve do 14:30.

Za posetioce program se otvara u 11:00 svečanim koktelom, a u podne će se održati demo čas golfa, uz takmičenje u „patovanju“, odnosno ubacivanjem loptice sa površine oko same rupe. Posle toga, oko 15:00 održaće se zajednički ručak i druženje.

Kotizacija za učesnike Humanitarnog golf turnira je 4.000 dinara i ona pokriva loptice za trening, energetski paket (sendviči, voćka, čokoladica i voda), zajednički ručak i jedno piće gratis od sponzora.
Za ostale goste kotizacija je 2.500 dinara za odrasle, 1.500 dinara za članove Rotarakta i besplatno za decu do 12 godina, a za ovo se dobija korišćenje terena golf kluba »Centar«, angažovanje profesionalnih učitelja golfa, koktel dobrodošlice, organizacija rekreativnih takmičenja i zajednički ručak.

RC Vas poziva da kao i proteklih godina ponesete i poklonite neku knjigu u humanitarne svrhe, a sve prikupljene knjige biće poklonjene jednoj od školskih biblioteka u Zrenjaninu.

Svoj dolazak možete potvrditi do četvrtka na e-mail: rotaryclubzr@gmail.com ili
sledeće telefone:
Petar Ćuk – Predsednik organizacionog odbora 063/527-958
Fjodor Ćirić – član organizacionog odbora 063/507-780

Prikupljena sredstva će se iskoristiti za slanje talentovanih učenika sa akademskim
rezultatima u Naučno istraživački centar „Petnica“.

Pozivnica V1 GolfDay 2021 1

Povezani članci

Ostavite odgovor

Back to top button