20.6 C
Zrenjanin
28.05.2024.
Naslovna stranica3. Ulična trka u Ečki

3. Ulična trka u Ečki

European Top 44 Airplay chart

Treće izdanje Ulične trke u Ečki, na programu je poslednje subote u oktobru. Kroz Ečku će se, kao i prethodne dve godine, trčati istom stazom, koja je kružna i potpuno ravna, idealna za postizanje ličnih rekorda i rekorda trke.

Start glane trke je planiran za 16 časova ispred Kaštela. U to vreme, startovaće svi koji su odabrali da u Ečki trče 5, 10 kilometara ili neku od štafeta (mušku, žensku, mešovitu). Pre glavne trke, biće organizovane dečije trke, sa početkom u 14 časova. Deca od predškolskog uzrasta pa do 8. razreda osnovne škole, trčaće podeljena po uzrastima i polu.

Prijava za decu, biće moguća na licu mesta i zbog toga se mole svi učesnici da se u Ečki pojave na vreme. Sva deca imaju pravo na potpuno besplatan startni paket.

Kada je u pitanju glavna trka, osim apsolutne kategorije, učesnici će biti podeljeni po starosnim kategorijama i kod žena i kod muškaraca.

Startne pakete biće moguće preuzeti 27. oktobra od 17 do 20 časova u Kaštelu ili na dan trke od 12 do 14:30 časova.

Startni paket ove godine sadrži startni broj sa čipom, elektronsko merenje vremena, elektronske diplome, novčane nagrade za pobednike, robne nagrade, nagrade generalnog sponzora, pokloni generalnog sponzora, pokloni organizatora trke, okrepu na stazi i cilju, unikatnu finišersku medalju, bon za sendvič, bon za pivo, profi fotke.

Uličnu trku u Ečki organizuje Sportsko udruženje „Ulična trka Ečka“ u saradnji sa MZ Ečka i Gradom Zrenjaninom. Manifestacija će podržati akciju „Sportom za bolje sutra“, tako što će deo od svake kotizacije biti upućen u fond ove akcije.

Prijave su moguće do 20. oktobra. Prijavite se ovde.

Vidimo se na startu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
20.6 ° C
21.7 °
20.6 °
62 %
1.3kmh
56 %
Uto
19 °
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
22 °
Sub
27 °