18.3 C
Zrenjanin
24.05.2024.
Naslovna stranica7. noćni bazar u Zrenjaninu

7. noćni bazar u Zrenjaninu

European Top 44 Airplay chart

Noćni bazar u Zrenjaninu održaće se u petak, 24. novembra, na maloj pijaci u Jug Bogdanovoj ulici. Posetioci će imati priliku da istraže, probaju i kupe raznovrsne domaće prehrambene proizvode, kako slane, tako i slatke, kao i da uživaju u ponudi domaćih vina i kraft piva. Osim gastronomske ponude, izlagači će predstaviti i širok spektar proizvoda, uključujući prirodnu kozmetiku, rukotvorine, unikatni nakit, odeću, i mnoge druge originalne kreacije koje su sami osmislili i proizveli.

Pijace su oduvek bile mesta okupljanja i druženja, a ova pijačna manifestacija u petak će početi u 17 časova i trajati do 23 časa. Posetioci će moći da uživaju u prijateljskoj atmosferi, razgledaju različite štandove, degustiraju specijalitete i pronađu jedinstvene proizvode koje neće pronaći u redovnim prodavnicama.

Naredni Noćni bazar u Zrenjaninu planiran je za 22. decembar. Ova manifestacija se organizuje u saradnji sa Gradom Zrenjaninom, Turističkom organizacijom Grada Zrenjanina, Kulturnim centrom Zrenjanina i JKP Pijace i parkinzi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
18.3 ° C
19.5 °
18.3 °
79 %
2.9kmh
97 %
Pet
18 °
Sub
25 °
Ned
25 °
Pon
26 °
Uto
26 °