1.2 C
Zrenjanin
3.12.2023.
Naslovna stranicaZrenjanin7. noćni bazar u Zrenjaninu

7. noćni bazar u Zrenjaninu

Radio 105 i Gomex vode te na Sajam knjiga

Noćni bazar u Zrenjaninu održaće se u petak, 24. novembra, na maloj pijaci u Jug Bogdanovoj ulici. Posetioci će imati priliku da istraže, probaju i kupe raznovrsne domaće prehrambene proizvode, kako slane, tako i slatke, kao i da uživaju u ponudi domaćih vina i kraft piva. Osim gastronomske ponude, izlagači će predstaviti i širok spektar proizvoda, uključujući prirodnu kozmetiku, rukotvorine, unikatni nakit, odeću, i mnoge druge originalne kreacije koje su sami osmislili i proizveli.

Pijace su oduvek bile mesta okupljanja i druženja, a ova pijačna manifestacija u petak će početi u 17 časova i trajati do 23 časa. Posetioci će moći da uživaju u prijateljskoj atmosferi, razgledaju različite štandove, degustiraju specijalitete i pronađu jedinstvene proizvode koje neće pronaći u redovnim prodavnicama.

Naredni Noćni bazar u Zrenjaninu planiran je za 22. decembar. Ova manifestacija se organizuje u saradnji sa Gradom Zrenjaninom, Turističkom organizacijom Grada Zrenjanina, Kulturnim centrom Zrenjanina i JKP Pijace i parkinzi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
1.2 ° C
1.2 °
1.2 °
68 %
6kmh
83 %
Sun
3 °
Mon
3 °
Tue
5 °
Wed
6 °
Thu
4 °