20 C
Zrenjanin
12.06.2024.
Naslovna stranicaVesti Zrenjanin8. Zrenjaninski polumaraton je u oktobru - Kako se spremiti?

8. Zrenjaninski polumaraton je u oktobru – Kako se spremiti?

European Top 44 Airplay chart

8. Zrenjaninski polumaraton biće održan 6. oktobra. Prijave za ovaj sportski događaj u našem gradu su otvorene, a trkačima je na raspolaganju nekoliko opcija.

Polumaratonska trka i štafeta, vodiće trkače kroz rutu staze tri puta, dok će oni koji budu učestvovali u Trci zadovoljstva, trčati jedan krug. Ove godine, novina je i trka na 14 kilometara. Staza je sertifikovana i ne razlikuje se od prethodnih godina.

8. zrenjaninski polumaraton
zrmaraton.rs

8. Zrenjaninski polumaraton trčaće se stazom dugom 21,1 km, ravna je i kružna, bez većih uspona. Start i cilj biće ispred Gradske kuće, a trči se kroz lepe zrenjaninske ulice i naselja 4. jul i Ruža Šulman.

Rok za prijavu na neku od trka je 27. septembar, a prijave su moguće ovde.

Kako da se pripremite za 8. Zrenjaninski polumaraton?

Organizatori Zrenjaninskog polumaratona, još pre nekoliko godina napravili su detaljan plan pripreme za sve one koji žele da se oprobaju u polumaratonskoj trci. Kako je datum održavanja trke 6. oktobar, a pripreme predviđaju deset nedelja treninga, krajem jula započnite svoje pripreme.

Plan priprema pogledajte ovde:

8. zrenjaninski polumaraton

Ekipa Radija 105, učestovala je na prethodnih šest trka, a podršku ćemo pružiti i ove godine. Kako je bilo prošlog oktobra pogledajte ovde.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
20 ° C
20 °
17.3 °
84 %
4.1kmh
98 %
Sre
19 °
Čet
25 °
Pet
24 °
Sub
27 °
Ned
29 °