„Ti si ta“ – knjiga podrške svim ženama obolelim od karcinoma dojke

U Zrenjaninu će se 1. marta u 19:00 u maloj sali KCZR održati promocija knjige „Ti si ta“ Ane Dornik, koja je posvećena ženama obolelim od karcinoma.

Knjiga je prepoznata kao priručnik za psihološku podršku ženama obolelih od karcinoma dojke od kojeg je bolovala i sama autorka i koja je u svojoj borbi pronašla motiv da se bori i za druge žene osnovavši udruženje „Žena uz ženu“ koje se bavi edukacijom, prevencijom i podrškom obolelima od karcinoma dojke. Do sada je promocija knjige bila u nekoliko gradova širom Srbije i regiona.

Autorka o svojoj knjizi kaže:
Knjiga „Ti si ta“ nastala je iz moje lične borbe sa karcinomom dojke i želela sam da svoje lično iskustvo pretočim u vidu Priručnika za život za kojim sam i ja, često, tragala u toku svoje borbe. Ova knjiga afirmativno opisuje moju unutrašnju borbu, ali i sve okolnosti i prilike koje su nastale iz mog pozitivnog stava, tokom i nakon borbe sa karcinomom dojke. Želja mi je da sve žene koje pročitaju knjigu, preispitaju svoja lična uverenja, prizmu kroz koju gledaju na život i ukažem na to da su samo ljubav, samopoštovanje, samopouzdanje i sreća stvar ličnog izbora…

Ana je i osnivač udruženja „Žena uz ženu“ koje se bavi edukacijom, prevencijom i podrškom obolelima od karcinoma dojke.