Naslovna stranicaZabavaAutorka serije "Bridžerton" je bila inspirisana Tejlor Svift?

Autorka serije “Bridžerton” je bila inspirisana Tejlor Svift?

Treća sezona serije "Bridgerton" emitovaće se uskoro na Netflixu...

European Top 44 Airplay chart

“Bridžerton” je popularna engleska televizijska serija, zapravo jedna od najgledanijih serija na Netflixu. Prva sezona se usredsredila na odnose i živote ljudi tog vremena, dok druga sezona donosi priču o Šarma sestrama – Meri, Kejt i Edvini.

Serija je osvojila srca gledatelja zbog zamršenih ljubavnih priča, ali i zbog sjajne muzike. Tejlor Svift je imala poseban uticaj na seriju, a to je otkrila jedna od autora, Ebi Mekdonald.

Citirala je stih iz pesme: “‘Pokazao si mi boje/Koje znam da ne mogu vidjeti s bilo kim drugim…'”, ističući kako je Tejlor Svift bila inspiracija tokom pisanja. Ovo su stihovi Tejlorine pesme “illicit affairs”.

Osim toga, popularna pesma Tejlor Svift. “Wildest Dreams” takođe je postala deo serije, dobivši veliku popularnost u instrumentalnom aranžmanu. Ne iznenađuje nas što je Tejlor povezana sa serijom budući da se Bridžerton oslanja na muziku raznih umetnika. Neki od njih su i Arijana Grande, Marun 5, Šon Mendez i Bili Ajliš.

Kada stiže treća sezona serije?

U decembru prošle godine otkriveno je da će treća sezona serije stići 2024. godine, ali sa iznenađujućim preokretom: sezona će biti podeljena na dva dela.

Prva epizoda treće sezone zakazana je za maj. Serija je do sada donela priču o neprijateljima koji postaju ljubavnici i izmišljeni ljubavni luk, zasnovani na knjigama serije “Bridžerton”.

Ova sezona će se uglavnom fokusirati na ljubavnu priču između Kolina i Penelop. Fanovi su uzbuđeni da istraže novi par i njihovu romantičnu priču. Prvi deo sezone, koji se sastoji od osam epizoda, emitovaće se od 16. maja na Netflixu.

Pročitajte još i Naša preporuka za film: “Čovek po imenu Oto”.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
13.9 ° C
14.5 °
13.9 °
88 %
4.6kmh
4 %
Sat
26 °
Sun
28 °
Mon
27 °
Tue
24 °
Wed
18 °