Naslovna stranicaZrenjaninZR VestiBesplatan parking za stanare i pravna lica iz ulice Nikole Pašića, za...

Besplatan parking za stanare i pravna lica iz ulice Nikole Pašića, za dostavna vozila poseban termin prolaska

European Top 44 Airplay chart

Danas su započeti radovi na pojačanom održavanju državnog puta od Žitnog trga do Ečke. Prva deonic, na kojoj će radovi trajati do 2. aprila, obuhvata ulicu Nikole Pašića do raskrsnice sa Nušićevom, Birčaninovom i Beogradskom ulicom. Ovim povodom od strane Gradske uprave odlučeno je da stanari ovog dela grada, ali i lica koja imaju poslovne prostore u ovoj ulici mogu da parkiraju svoja vozila besplatno na prakingu na Žitnom trgu.

Svako ko želi da dobije dozvolu za besplatno parkiranje dok traju radovi trebaju lično da se obrate Odseku za saobraćaj Gradske uprave. Kao dokaz sa sobom trebaju da ponesu očitanu ličnu kartu ili njenu fotokopiju, a gde je navedeno prebivalište u ulici Nikole Pašića.

Kada su u pitanju dostavna vozila pravnih subjekata ona će tokom potpune obustave saobraćaja od Žitnog trga do raskrsnice sa Birčaninovom i Nušićevom moći da prolaze u periodu od 18 do 6h, ali kada uslovi to budu dozvoljavali i uz prethodnu najavu. Broj telefona na koji će se vršiti najava prolaska ovih vozila je 060 861 84 54.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
10.6 ° C
12.3 °
10.6 °
58 %
3.1kmh
100 %
Wed
12 °
Thu
17 °
Fri
18 °
Sat
14 °
Sun
18 °