FilmZabava

BLACKPINK Born Pink: Svetska turneja dolazi na veliko platno!

Pripremite se da doživite neverovatnu energiju svetske turneje BLACKPINK grupe u novom filmskom spektaklu „Born Pink“. Ova senzacionalna produkcija slavi osmu godišnjicu grupe i njihovu eksplozivnu turneju koja je osvojila srca fanova širom sveta. Sa publikom od preko 1,8 miliona ljudi i rušenjem globalnih rekorda za koncerte ženskih grupa, BLACKPINK je postavila novi standard u K-POP industriji.

Film prikazuje ikonični Hanok set koji je hipnotisao kako obožavatelje tako i medije, ističući neviđeni produkcijski opseg. Gledaoci će biti svedoci ekskluzivnih verzija hitova BLACKPINK, posebno aranžiranih za ovaj koncert, uz uzbudljive nastupe iz Gocheok Domea u Seulu i snimke sa drugih lokacija širom sveta tokom njihove globalne turneje.

BLACKPINK

BLACKPINK, kao prva K-POP ženska grupa koja je dosegnula ovakav nivo svetske slave, donosi svoju neumornu energiju na veliko platno, obeležavajući svoj jedinstveni put kroz muzičku industriju. Ovaj film nije samo retrospektiva njihovih najvećih hitova, već i intimni pogled iza scene, otkrivajući emocije i pripreme koje su bile potrebne za ovu monumentalnu turneju.

Doživite svet jedne od najuticajnijih muzičkih grupa današnjice 31. jula kada će film početi da se prikazuje u bioskopima!

Blackpink

Povezani članci

Možda će vas zanimati:
Close
Back to top button