Naslovna stranicaUncategorizedCelokupan program 36. Dana piva

Celokupan program 36. Dana piva

Šarenolik program ovogodišnjih Dana piva na nekim lokacijama kreće već sutra.

European Top 44 Airplay chart

Manifestacija “Dani piva” počinje 25. avgusta na Žitnom trgu, dok će na glavnom trgu prvi nastup biti održan u četvrtak, 26. avgusta.

Ipak, osim zakazanih nastupa, na Trgu Slobode biće održan od 24. do 26. avgusta i XVIII Međunarodni festival folklora “Lala”. Program za najmlađe biće organizovan od četvrtka i u Plankovoj bašti, gde će klinci, između ostalog, moći da prisustvuju Kolorino stvaralaštvo radionicama.

Petak i subota od 19h će biti rezervisani za radionice za roditelje pod nazivom “Sa logopedom na Ti”.

Gimnazijska ulica će ove godine takođe biti dečija ulica – u petak možete na ovoj lokaciji prisustvovati nastupima orkestra “Frenk Sinatra” i dečijeg hora Kulturnog centra.

Iskoristite priliku i tokom Dana piva, tačnije u četvtrak od 20h prisustvujte kustoskom vođenju Ivane Arađan, istoričarke umetnosti, kroz postavku “Pod sjajem zvezda – Izložba fotografija Brajana Rašića”.

U periodu od 10h do 16h u subotu ispred Gradske kuće biće održan V Međunarodni skup kolekcionara pivskih čaša i suvenira.

I sportski program ovogodišnjih Dana piva biće bogat – turnir u rukometu, šahu, vaterpolu, i sportskom ribolovu samo su deo onoga što je najavljeno za naredne dane.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
44 %
3kmh
92 %
Thu
14 °
Fri
18 °
Sat
21 °
Sun
24 °
Mon
23 °