Naslovna stranicaVestiBiznisCvet uspeha za ženu zmaja i 15. put

Cvet uspeha za ženu zmaja i 15. put

Dodeljuje se najuspešnijoj preduzetnici, a posebno priznanje biće dato i Rodno senzitivnoj firmi.

European Top 44 Airplay chart

Cvet uspeha za ženu zmaja dodeljuje se svake godine najboljim preduzetnicama u Srbiji. Petnaest godina se neguje ova tradicija, tako da će ove godine biti obeležen i jubilej ove nagrade.

Udruženje poslovnih žena Srbije je organizator ove manifestacije, a ove godine, u konkrenciji za Cvet uspeha je 14 kandidatkinja.

Priznanja se dodeljuju u dve osnovne kategorije. To su: za Izvozno orijentisanu firmu i za Uspešan poslovni model. Konkurs je zvanično zatvoren 15. septembra ove godine.

Takođe, dodeljuje se posebna nagrada za Rodno najsenzitivniju kompaniju. U okviru ove kategorije, našlo se ukupno osam kompanija.

Cvet uspeha ima podršku Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, Evropske banke za obnovu i razvoj, a uživa i u podršci EU portala SME Week.

Kao i svake prethodne, i ove godine se Cvet uspeha održava u saradnji sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost i Ministarstvom privrede. Pride, u ovoj jubilarnoj godini, podršku su događaju pružili i Američka agencija za međunarodni razvoj USAID u okviru WE Founders projekta. Rukovodioc tog projekta je IMPACT Hub iz Beograda.

Nešto više o ovom projektu, kao i spisak dosadašnjih dobitnica ovog priznanja, možete pronaći na ovom linku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
10.6 ° C
12.3 °
10.6 °
58 %
3.1kmh
100 %
Wed
12 °
Thu
17 °
Fri
18 °
Sat
14 °
Sun
18 °