5.7 C
Zrenjanin
5.12.2023.
Naslovna stranicaPromoDan zaljubljenih na Radiju 105 uz relaks masaže iz Fizio spa

Dan zaljubljenih na Radiju 105 uz relaks masaže iz Fizio spa

Radio 105 i Gomex vode te na Sajam knjiga

Dugo sedenje, stajanje, isti položaji tela svakog dana, ali i manjak aktivnosti i kretanja, sve su to razlozi zbog kojih telo trpi bol. Kažu da je bol naš prijatelj, jer signalizira da nešto nije u redu i da to treba menjati. Zato, prijatelja nemojte ignorisati.

Više od 5 milenijuma masaža se koristi kao metod lečenja, a najbolji lek za bolove i konstantnu napetost mišića može biti upravo relaks masaža celog tela. Ova masaža je i vrlo dobra antistres terapija pa ko želi da istovremeno opusti um i telo, relaks masaža bi trebalo da bude njegov izbor.

physiospa.rs

Osim ovih navedenih benefita, relaks masaža doprinosi jačanju imuniteta, povećanju kvaliteta sna, a samim tim i života. Takođe, utiče na bolju cirkulaciju i poboljšava izgled i tonus kože.

Pokreti pri izvođenju relaks masaže treba da su spori, nežni, umerenog do blagog pritiska, da potpuno opuste onog ko se masira. Pri samom izvođenju masaže poseban akcenat se stavlja na ramena, vrat, glavu, dlanove i stopala. Tokom relaks masaže, terapeut koristi posebna biljna ulja koja smirujuće utiču na nervni sistem, tako da se istovremeno odvija i aromaterapija.

Relaks masaža najviše se preporučuje kao pomoć u oslobađanju od stresa, nervoze, depresije, strahova, hroničnog umora i nesanice, kod otklanjanja napetosti i bolova u vratu, kod rešavanje problema sa cirkulacijom i glavoboljom.

Oko izbora masaže koja vašem telu odgovara u datom trenutku svakako je potrebno posavetovati se sa fizioterapeutom. Fizio spa ima stručan i iskusan tim. Možete ih pronaći na physiospa.rs ili na adresi Trg Slobode 3, u Hotelu Vojvodina.

Relaks, ali i mnoge drugih vrsta masaže nalaze se u ponudi Fizio spa. Za informacije i zakazivanje pozovite 063466414.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
5.7 ° C
5.7 °
5.7 °
57 %
6.3kmh
51 %
Tue
6 °
Wed
6 °
Thu
3 °
Fri
4 °
Sat
5 °