Naslovna stranicaZrenjaninZR Kultura"Dečija nedelja" - prilika za posetu najmlađih Narodnom muzeju

“Dečija nedelja” – prilika za posetu najmlađih Narodnom muzeju

Prirodnjačko, Arheološko, Istorijsko odeljenje, kao i Zbirka likovne umetnosti - delovi stalne postavke Narodnog muzeja Zrenjanin su oduvek bili najzanimljiviji najmlađim posetiocima.

European Top 44 Airplay chart

Tokom naredne nedelje, od 4. do 10. oktobra, biće obeležena Dečija nedelja. Iz Narodnog muzeja Zrenjanin poručuju da će vrata ove ustanove tokom obeležavanja tradiocionalne manifestacije, kao i uvek, biti otvorena za mališane i njihove roditelje, svakim danom osim nedelje.

Stalna postavka je prethodnih godina bila najinteresatnija najmlađim sugrađanima. Sve koji se odluče da prošetaju hodnicima i prostorijama Narodnog muzeja imaće priliku da pogledaju Prirodnjačko, Arheološko, Istorijsko odeljenje, kao i Zbirku likovne umetnosti.

Takođe, posebno ističu trenutno i trenutno dostupne izložbe “Put pravih vrednosti” i “Tragom konjanika ratnika – 200 godina vladavine Avara”.

Stalna postavka je dostupna posetiocima radnima danima od 8.30h do 19h, a subotom od 8.30h do 12.30h. Saloni u kojima su predstavljene tematske izložbe otvoreni su od ponedeljka do petka od 9h do 19.30h, dok subotom mogu da se pogledaju od 9h do 13h.

Ulaz je slobodan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
13.3 ° C
13.3 °
11.2 °
61 %
6.5kmh
80 %
Sun
13 °
Mon
18 °
Tue
16 °
Wed
17 °
Thu
16 °