17.3 C
Zrenjanin
31.05.2024.
Naslovna stranicaDigitalk u Zrenjaninu i ovog aprila!

Digitalk u Zrenjaninu i ovog aprila!

Osnivači Digitalk zajednice najavljuju dva događaja u aprilu posvećena digitalnoj ekonomiji u Srbiji: od 18. do 21. aprila u hotelu Vojvodina.

European Top 44 Airplay chart

Radi se o specijalizovanom događaju Digitalk e-Commerce Days i Digitalk Konferenciji 2024.

Digitalk e-Commerce Days

Digitalk eCommerce Days, koji će se održati u Zrenjaninu, 18. i 19. aprila 2024, okuplja stručnjake i kompanije u elektronskoj trgovini pod okriljem slogana „eCommerce, Warp Speed Ahead!“. Ovaj događaj će priskrbeti platformu za dijalog, usaglašavanje i obogatavanje znanja iz područja elektronske trgovine.

Na konferenciji će biti predstavljeno mnogo tema, uključujući logistiku, naplatu, softverska rešenja i važnost usklađenosti i transparentnosti u rukovanju podacima o kupcima. Posebno će se naglasiti važnost podataka prve strane (first party data) za stvaranje personalizovanih iskustava i održavanje dugoročnih odnosa s klijentima.

Među brojnim govornicima koji će podeliti svoja znanja i iskustva na ovom događaju nalaze se Svetozar Krunić, Viktor Đorđević, Zorin Radovančević, Aleksandar Babić, Dušan Mrvaljević i Marko Kaplanović, te više od 15 drugih stručnjaka.

Učesnici će imati priliku da saznaju o najnovijim trendovima i praksama u elektronskoj trgovini te da se povežu s kolegama iz industrije, što će im omogućiti da razmene iskustva i ideje te napreduju u svojoj struci.

Digitalk Konferencija

Ovogodišnja Digitalk konferencija nosi slogan „Zrenjanin, the Eagle has landed“ i cilja na istraživanje uticaja tehnologije na poslovanje i živote ljudi. Inspirisana je putovanjima u svemir velikih lidera poput Džefa Bezosa, Ilona Maska i Ričarda Brensona. Konferencija se održava uoči 55. godišnjice sletanja na Mesec i pruža priliku za razmišljanje o novim inovacijama, veštačkoj inteligenciji i njenom uticaju.

Kroz više od 30 predavača, među kojima su Goran S. Milovanović, Ina Poljak i drugi, učesnici će biti podstaknuti na akciju i promene na bolje. Fokus ovogodišnje konferencije je na veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju, oblastima koje sve više koriste kompanije i pojedinci za unapređenje operacija i procesa donošenja odluka. AI omogućava transformaciju načina komunikacije sa podacima i kupcima, nudeći personalizovano korisničko iskustvo i efikasnost u poslovanju.

Na zvaničnoj stranici Konferencije možete pronaći cene ulaznica, program i više detalja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
79 %
1.7kmh
40 %
Pet
23 °
Sub
28 °
Ned
26 °
Pon
29 °
Uto
20 °