Naslovna stranicaProjektiMali biznis mesecaDIS Finance – više od knjigovodstvene agencije

DIS Finance – više od knjigovodstvene agencije

U okviru projekta Mali biznis meseca, u saradnji sa poslovnim partnerima i prijateljima, svakog meseca predstavljamo po jednu novoosnovanu porodičnu firmu sa područja Zrenjanina. Više informacija o projektu i načinu na koji možete da se prijavite, možete pronaći na ovoj stranici.

DIS Finance je novootvorena agencija čiji tim, na čelu sa Radoslavom Baltić, želi svojim klijentima da ponudi nešto više od knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga. Upravo ova misao je i bila motiv Radoslavi da pokrene sopstveni biznis.

“Primetili smo da ne postoji agencija kakvu smo zamislili. To nas je podstaklo da osnujemo svoju – koja će, osim standardnih usluga koje jedna agencija pruža, odlučili smo se da mi budemo baza za dodatne edukacije, ali i finansijsko savetovanje bez obzira da li je naš klijent. Bavimo se i kontrolingom velikih firmi” – počinje priču Radoslava.

“Upravo je to deo poslovanja kojim vam DIS Finance pomaže, da nakon što predate finansijski izveštaj, stvorite lepu sliku o svom preduzeću” – naglašava Radoslava.

Ukoliko želite da naučite ili poboljšate znanje iz oblasti knjigovodstva ili računovodstva, Trg Zorana Đinđića 2/IV sprat, pored Poreske uprave, jeste prava adresa za vas.

“Ono što mi organizujemo nije kurs, već obuka – to moram na startu da napomenem. Zanimljivo je da se baziramo na takozvano „pešačko“ računovodstvo/knjigovodstvo – po principu olovka i papir u ruke. Krećemo od početka i prolazimo čitav put do formaranja jednog računovođe/knjigovođe”.

Obuka se organizuje u tri nivoa – početni, srednji i napredni. Cena obuke je 10 hiljada dinara za jedan nivo, dok upis kompletnog programa podrazumeva dodatne popuste.

U DIS Finance aganciji takođe ističu da je lokacija klijenata je potpuno nebitna.

“Da li je naš klijent u Zrenjaninu, Beogradu ili Novom Sadu, nama nije važno. Originalna dokumentacija je kod klijenta, nama je dovoljno da je dobijemo putem maila ili aplikacije, automatski je uknjižimo i čuvamo. U slučaju kontrole nadležnih organa, tu smo uz klijenta online” – dodaje Radoslava Baltić iz DIS Finance.

Pročitajte još i novi test u laboratoriji Vorgić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...