Naslovna stranicaVestiKulturaDo sutra u ponoć rok za prijavu za VI ciklus "Kreativnog mentorstva"

Do sutra u ponoć rok za prijavu za VI ciklus “Kreativnog mentorstva”

"Ako želite da hodate brzo, koračajte sami. Ako želite da stignete daleko, koračajte sa nekim!"

European Top 44 Airplay chart

Ukoliko ste angažovani u oblasti kulture, umetnosti, medija, kreativne industrije u javnom, civilnom, privatnom sektoru ili delujete samostalno – VI ciklus programa “Kreativno mentorstvo” je prilika da se usavršite u ličnom i profesionalnom pogledu. Prijava za ovogodišnji program je otvorena do sutra (utorak, 21. septebar), svi zainteresovani bi trebali da pošalju prijavne formulare do ponoći.

Pravo na učešće u programu ima svako ko ima za cilj razvijanje svojih veština uz pomoć uspešnog mentora, bez obzira na formalno obrazovanje, trenutno zaposlenje, godine. Biće izabrano 25 učesnika, a novina ove godine jeste da je omogućena prijava sadašnjim i budućim profesionalcima iz Srbije, ali i Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Ovaj program traje godinu dana – od novembra 2021. do novembra 2022. godine. Tokom ovog perioda mentiji će biti usmereni na rad sa svojim mentorima koji će biti odabrani u skladu sa njihovim potrebama. Program podrazumeva mnoštvo edukativnog sadržaja, i radionica koje će se organizovati na mesečnom nivou.

https://www.kreativnomentorstvo.com/

Kroz dosadašnjih pet ciklusa prošlo je 250 učesnika. Neki od dosadašnjih mentora bili su Riley Hammersly, community menadžer u kompaniji Nordeus, Nathan Koeshall, direktor i suosnivač organizacije „Catalyst Balkans“ koja podržava razvoj i širenje filantropije u regionu, Lazar Džamić, kreativni strateg, donedavno šef  tima za brend strategiju u Guglovom kreativnom think-thank-u ZOO u Londonu, Natali Beljanski, izvršna direktorka Festivala uličnih svirača iz Novog Sada, i mnogi drugi.

Sve dodatno što vas zanima možete pronaći na zvaničnoj internet stranici Kreativnog mentorstva.

Možete kontaktirati i lično:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
16.7 ° C
16.7 °
15.1 °
55 %
9.3kmh
98 %
Tue
17 °
Wed
15 °
Thu
13 °
Fri
18 °
Sat
20 °