22.7 C
Zrenjanin
4.07.2022.
NaslovnaKorisnoDo sutra u ponoć rok za prijavu za VI ciklus "Kreativnog mentorstva"

Do sutra u ponoć rok za prijavu za VI ciklus “Kreativnog mentorstva”

"Ako želite da hodate brzo, koračajte sami. Ako želite da stignete daleko, koračajte sa nekim!"

Ukoliko ste angažovani u oblasti kulture, umetnosti, medija, kreativne industrije u javnom, civilnom, privatnom sektoru ili delujete samostalno – VI ciklus programa “Kreativno mentorstvo” je prilika da se usavršite u ličnom i profesionalnom pogledu. Prijava za ovogodišnji program je otvorena do sutra (utorak, 21. septebar), svi zainteresovani bi trebali da pošalju prijavne formulare do ponoći.

Pravo na učešće u programu ima svako ko ima za cilj razvijanje svojih veština uz pomoć uspešnog mentora, bez obzira na formalno obrazovanje, trenutno zaposlenje, godine. Biće izabrano 25 učesnika, a novina ove godine jeste da je omogućena prijava sadašnjim i budućim profesionalcima iz Srbije, ali i Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Ovaj program traje godinu dana – od novembra 2021. do novembra 2022. godine. Tokom ovog perioda mentiji će biti usmereni na rad sa svojim mentorima koji će biti odabrani u skladu sa njihovim potrebama. Program podrazumeva mnoštvo edukativnog sadržaja, i radionica koje će se organizovati na mesečnom nivou.

https://www.kreativnomentorstvo.com/

Kroz dosadašnjih pet ciklusa prošlo je 250 učesnika. Neki od dosadašnjih mentora bili su Riley Hammersly, community menadžer u kompaniji Nordeus, Nathan Koeshall, direktor i suosnivač organizacije „Catalyst Balkans“ koja podržava razvoj i širenje filantropije u regionu, Lazar Džamić, kreativni strateg, donedavno šef  tima za brend strategiju u Guglovom kreativnom think-thank-u ZOO u Londonu, Natali Beljanski, izvršna direktorka Festivala uličnih svirača iz Novog Sada, i mnogi drugi.

Sve dodatno što vas zanima možete pronaći na zvaničnoj internet stranici Kreativnog mentorstva.

Možete kontaktirati i lično:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...