25.6 C
Zrenjanin
29.05.2024.
Naslovna stranicaEkipa Radija 105 trkačku sezonu zatvorila u Ečki

Ekipa Radija 105 trkačku sezonu zatvorila u Ečki

Ove godine smo trčali u Zrenjaninu, Ečki, Novom Sadu i Puli.

European Top 44 Airplay chart

Na 3. Uličnoj trci u Ečki, ekipa Radija 105, zatvorila je ovogodišnju uspešnu i raznovrsnu trkačku sezonu. Na, do sada, najmasovnijem izdanju ove trke, trčali smo 5 kilometara, družili se i podržali još jedan odličan sportski događaj u gradu i okolini.

Sezonu smo započeli u aprilu, kada smo na Svetski dan sporta, učestvovali na jednoj od četiri trke koje se održavaju u okviru serije Serbia Business Run trka. Serija trka započela je u Novom Sadu, gde smo predstavljali našu kompaniju. Na SBR trkama učestvujemo već nekoliko godina unazad, a svi učesnici prelaze istu distancu od 5 kilometara. Ovogodišnja zanimljivost je što je upravo Zrenjanin, zahvaljujući ovim trkama dobio veliki broj sadnica kako bi ozelene gradske i vangradske površine.

Narednog meseca, na samom kraju maja, učestvovali smo na 3. Zrenjaninskom maratonu. Milica i Vladimir Mušicki predstavljali su Radio 105 u Trci zadovoljstva na 7 kilometara, a Tamara Ćurčić u polumaratonskoj trci. Uprkos izuzetno toplom vremenu, uspešno smo stigli do cilja.

Nakon letnje pauze, po prvi put, Radio 105 imao je predstavnike na trci van granica naše zemlje. U septembru, smo učestvovali na 5. Pulskom maratonu, odnosno čuvenoj Pulskoj Xici. Noćna trka na 10 kilometara, pored mora, kroz stare ulice Pule i sa ciljem u Areni, bila je posebno iskustvo.

Zrenjaninski polumaraton, na redovnom je rasporedu naših trkačkih aktivnosti već 6 godina unazad. Tamara je ponovo trčala polumaratonsku trku, a Milica i Vladimir Trku zadovoljstva.

Proteklog vikenda, uz više stotina učesnika glavnih trka i više stotina učesnika dečije trke, sezonu smo zatvorili po divnom jesenjem vremenu, na 3. Uličnoj trci u Ečki.

Novim trkama i medaljama, već se radujemo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
25.6 ° C
25.6 °
19.5 °
53 %
5kmh
29 %
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
26 °