Uradi sam - katalog
29.4 C
Zrenjanin
16.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaŽivotHrana i pićeOvo je espreso aparat najnovije generacije

Ovo je espreso aparat najnovije generacije

Podseća na presu za citruse, ali ne cedi narandže, nego pravi espreso kafu. Kažu, veoma dobru.

European Top 44 Airplay chart

Pojednostavljeno, espreso je vruća voda propuštena pod pritiskom kroz posudu sa kafom. Do pritiska u količini neophodnoj za kvalitetan espreso, do sada smo dolazili uz pomoć kompresora, ili zagrevanjem vode u zatvorenoj moka-pot posudi (vidi oglase: kuvalo za espreso), a od sada, zahvaljujući inovativnom razmišljanju američke kompanije Flair Espresso, za dobar espreso nam treba mlevena kafa i vruća voda…ali ne i struja. Pritisak ćete obezbediti sopstvenom snagom. Kako? Jednostavnije je nego što mislite. Dame i gospodo, upoznajte Flair Neo:

NEO square product shot gray copy scaled 1
Flair Neo; Foto: Intactidea

Kako ova jednostavna sprava radi, pogledajte u video ilustraciji:

Flair Neo (proizvođač: Flair Espresso)

Do pritiska potrebnog za espreso kafu, doći ćete snagom sopstvenih ruku. To će vam omogućiti da u espreso kafi uživate bilo gde – na vikendici, planinarenju, kampovanju ili na poslu (ako npr. radite na terenu, bez kafića na vidiku).

Na američkom tržištu, aparat se prodaje po ceni od 119 dolara. U Evropi, distributeri ga prodaju za oko 160 evra. Niko ga još uvek ne uvozi u Srbiju (eto potencijalne biznis ideje; setite nas se ako odlučite da se bavite uvozom, i pošaljite nam jedan uređaj na testiranje).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
29.4 ° C
29.4 °
28.4 °
35 %
3.1kmh
55 %
Ned
30 °
Pon
30 °
Uto
33 °
Sre
36 °
Čet
30 °