20.6 C
Zrenjanin
28.05.2024.
Naslovna stranicaKorisnoFotografije bazena naših slušalaca privukle pažnju na društvenim mrežama

Fotografije bazena naših slušalaca privukle pažnju na društvenim mrežama

European Top 44 Airplay chart

Objava na Facebooku, sa fotografijama dvorišnih bazena naših slušalaca, privukle su veliku pažnju na društvenim mrežama. Naime, nijansa boje na fotografijama pokazuje svu tragičnost situacije u kojoj Zrenjaninci u 21. veku ne samo da nemaju na raspolaganju ispravnu vodu za piće, nego je ona koja im se isporučuje u vodovodnoj mreži zabrinjavajuće braon boje. 

„Ovakva boja vode nije nikako za prijatno i opušteno kupanje“, komentariše Radovan Antin iz firme Helena graf, firme koja proizvodi kućnu hemiju, i dodaje: „Ipak, postoje hemijska sredstva koja mogu da donekle poboljšaju njen kvalitet. To su, pre svega, Natrijum Hipolorit ili poznatiji kao tečni hlor, koji će izbistriti vašu vodu i učiniti je bakterijski ispravnom za kupanje, zatim Hela Algicid, sprečava pojavu algi u bazenu  i Multi Flok koji predstavlja pomoć kod čišćenja vode u bazenu.

Svima koji su poslali fotografije bazena, poklanjamo po jedan paket za tretiranje bazenske vode. Nažalost, nemamo način da vodu iz zrenjaninskog vodovoda pretvorimo u ispravnu, ali je možemo učiniti vizuelno lepšom i bakteriološki ispravnom za kupanje. Nadamo se da će naš mali poklon pomoći vašim slušaocima da vodu u bazenima učine bezbednijom za kupanje, i tako lakše podnesu ove vrele dane.“

Radovanu Antinu i preduzeću Helena graf se zahvaljujemo na korisnim savetima i poklonu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
20.6 ° C
21.7 °
20.6 °
62 %
1.3kmh
56 %
Uto
19 °
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
22 °
Sub
27 °