Naslovna stranicaZrenjaninZR VestiGrad dodeljuje sredstva za pčelare

Grad dodeljuje sredstva za pčelare

Rok za podnošenje prijave je 30. novembar.

European Top 44 Airplay chart

Grad Zrenjanin je raspisao konkurs za dodelu sredstava za nabavku pčelinjih društava, opreme za pčelarstvo i vozila i prikolica. Rok za prijavu je 30. novembar.

Za potrebe ove subvencije iz budžeta je izdvojeno 2 i po miliona dinara. Iznos podsticaja je 75% od plaćenog iznosa, a maksimalan iznos koji može biti dodeljen jednom korisniku je 100 hiljada.

Neki od uslova koje korisnik mora da ispuni da bi imao pravo prijave je da ima registrovano poljiprivredno gazdinstvo na teritoriji grada Zrenjanina, i da ne postoji nikakav dug na ime poreza ili drugih obaveza.

Među potrebnom dokumentacijom treba da se nađe i predračun za nabavku predmetne investicije koji je imenovan na podnosioca zahteva. Celokupan spisak dokumentacije koju je potrebno predati prilikom prijave može se pronaći na zvaničnom sajtu grada u odljeku Oglasi i konkursi.

Subvencije će se dodeljivati kako budu pristizale prijave, sve dok se novac namenjen za ove svrhe ne utroši.

Zahtev sa potrebnom dokumentacijom se predaje lično na šelteru Prijemnog odeljenja. Sve dodatne informacije u vezi sa ovim konkursom svi zainteresovani mogu da dobiju na broju 023 562 420 do 13.30h.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
13.9 ° C
13.9 °
12.8 °
49 %
5.8kmh
93 %
Thu
17 °
Fri
16 °
Sat
13 °
Sun
18 °
Mon
14 °