Naslovna stranicaZrenjaninZR VestiGrad oduzeo "Apoteci Zrenjanin" i Domu zdravlja nekoliko objekata

Grad oduzeo “Apoteci Zrenjanin” i Domu zdravlja nekoliko objekata

European Top 44 Airplay chart

Odbornici Skupštine grada Zrenjanina usvojili su prethodnu odluku Gradskog veća o oduzimanju prava korišćenja na nepokretnostima u javnoj svojini grada Javnoj ustanovi “Apoteka Zrenjanin” i Domu zdravlja “Dr Boško Vrebalov”.

Načelnica Odeljenja za imovinsko – pravne poslove i upravljanje imovinom Gradske uprave Mila Ratković Panić obrazložila je da se ovim stiču uslovi da se objekti koji su sada prazni i napušteni daju na upravljanje „Gradskoj stambenoj agenciji“, kako bi ih ona izdala u zakup.

Dom zdravlj “Dr Boško Vrebalov” je obavestio Grad Zrenjanin da su ambulante u Zrenjaninu u Mostarskoj ulici, Banatskom Despotovcu, Lukićevu i Botošu iseljene odnosno preseljene u novoizgrađene objekte.

Javna ustanova “Apoteka Zrenjanin”, ima pravo korišćenja na objektima u Zrenjaninu u ulici Mađarske komune, Botošu i Banatskom Despotovcu.

Kako stoji u obrazloženju odluke:”Uvidom u ugovor o koncesiji, koji je zaključen između Grada Zrenjanina i Zdravstvene ustanove „Apoteka Janković“, utvrđeno je da se na pomenutim lokacijama ne nalaze apoteke koje su obuhvaćene ugovorom, a u kojima je koncesionar nastavio obavljanje apotekarske delatnosti. Praktično, ti objekti su prazni i niko ih ne koristi”.

Zbog toga je odlučeno da se “Apoteci Zrenjanin” oduzmu prava korišćenja na tim objektima i da se objekti u Botošu i Lukićevu, kao komercijalne nepokretnosti, daju na dalje korišćenje i upravljanje JP “Gradska stambena agencija”.

Pročitajte još i Program Banatske bajke za prvu polovinu jula

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
9.4 ° C
11.2 °
9.4 °
62 %
3.1kmh
100 %
Thu
17 °
Fri
18 °
Sat
14 °
Sun
18 °
Mon
12 °