Film

Malci su ponovo u bioskopima: „Grozan ja 4“

Ove godine se vraćaju naši omiljeni minioni, u sedmoj po redu letnjoj avanturi. Očekuje nas nastavak popularne franšize „Grozan ja“, pod nazivom „Grozan ja 4“ sa novim izazovima za naše simpatične žute drugare i samog Grua. Nakon što je poslednji deo franšize „Malci 2 – Gruov početak“ oborio rekorde zarade, nije iznenađujuće što publika s nestrpljenjem iščekuje novu priču.

Prva epizoda ove neodoljive animirane avanture je premijerno prikazana 2010. godine i brzo postala hit među svim generacijama. Radnja prati Grua, zlog genija koji sanja o tome da postane najveći negativac na svetu, sve dok ne usvoji siročad. Njihovo prisustvo polako menja Gruovu perspektivu i donosi mnogo smeha i topline u njegov život. Naravno, ne možemo zaboraviti ni njegove neodoljive pomoćnike, malce ili minione, koji su postali globalni fenomen svojom blesavom i urnebesnom prirodom.

Veruje se da će „Grozan ja 4“ doneti uspeh kao i prethodni delovi

Nastavci iz 2013. i 2017. godine, kao i „spin-off“ filmovi koji su istražili avanture malaca pre nego što su upoznali Grua, svi su postigli veliki komercijalni uspeh i stekli milione obožavalaca širom sveta. Sada nam se pruža prilika da uživamo u novoj priči u kojoj Gru mora da se suoči sa novim izazovima, terajući njegovu porodicu da beži. A tu su i nove dinamične ličnosti, uključujući i mladog Grua, koji donosi svežu perspektivu u ovu veselu franšizu.

„Grozan ja 4“ od 27. juna možete gledati u bioskopima od 27. juna, a u trejleru pogledajte šta vas očekuje.

U bioskopima možete gledati i „U mojoj glavi 2„!

„Grozan ja 4“ „Grozan ja 4

Povezani članci

Možda će vas zanimati:
Close
Back to top button