Naslovna stranicaZabavaHBO Max će zameniti Max i stiže u maju

HBO Max će zameniti Max i stiže u maju

European Top 44 Airplay chart

Uskoro dolazi velika transformacija! Od 21. maja, HBO Max će se preobraziti u Max, platformu koja će doneti najbolje od HBO Max, uključujući Warner Bros, Cartoon Network i DC Universe, zajedno sa uzbudljivim sportskim događajima uživo i omiljenim kanalima poput Discovery i TLC.

Max će obuhvatiti novu, proširenu kolekciju naslova o istinskim zločinima, dokumentaraca, rijaliti programa, kulinarskih i porodičnih sadržaja, kao i sportskih događaja uživo. Uz to, poboljšanja su uključena u naprednu personalizaciju i pretragu, bolje performanse, lakše prijavljivanje i korišćenje, kao i PIN profile za odrasle i decu.

Da li se menja i cena?

Kada se pretplatite na HBO Max, možete to učiniti preko prodavnice aplikacija ili direktno na HBOMax.com. HBO Max će vas obavestiti o cenama pre nego što pristupite platformi. Ako se pretplatite putem svog operatera za internet, mobilni telefon ili TV usluge, operater će vas obavestiti o eventualnim promenama cena.

Ako već koristiš HBO Max, ne brini – tvoji profili, istorija gledanja i podešavanja biće dostupni i na aplikaciji Max. Međutim, važno je napomenuti da ćete morati ponovo da preuzmete svoje omiljene serije i filmove na platformi Max kada postane dostupna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
16.7 ° C
16.7 °
15.1 °
55 %
9.3kmh
98 %
Tue
17 °
Wed
15 °
Thu
13 °
Fri
18 °
Sat
20 °