18.3 C
Zrenjanin
24.05.2024.

Heklane igračke Vukov

European Top 44 Airplay chart

Heklanje i štrikanje u ovim modernim vremenima se pomalo zaboravlja, ali još ima mladih koji žele da očuvaju ove veštine, i prenesu ih u moderno doba.

Zrenjaninka Kristina Vukov je štrikanjem i heklanjem počela da se bavi još na studijama, da bi imala za džeparac, ali se hobi pretvorio u ljubav. Nakon klasičnih heklanih stvari, kao što su torbe, šalovi, kape, Kristina je prešla na heklano voće i povrće, sladolede i ostalu hranu, a nakon rasta popularnosti njenih heklanih stvari, ideja je stizala ideju pa su se među navedenim heklarijama uskoro pojavili lavovi, tigrovi, medvedi, zeke, mnoge druge životinje, cveće, školjke, likovi iz crtanih filmova…

Deca vole da se igraju uloga i da imitiraju starije, pa će tako glumiti frizere, automehaničare, kuvare, pekare… I takva igra je važna jer podstiče razvoj mašte.

Igra doprinosi razvoju dece I igrajući se oni grade svoj vokabular, razvijaju motoričke sposobnosti, ali takođe i da funkcionišu u timu kada se igraju sa drugom decom, i da donose odluke u samostalnoj igri.

Igra je takođe izvor radosti i deca imaju urođen instinkt za igru, koja im takođe zahvaljujući mašti omogućava da imaju kontrolu nad svojim svetom.

Heklane igračke su, složićete se, mnogo bolji izbor od plastike diskutabilnog porekla i izrade, mekane su i bebe ih lako drže u rukama, a ne mogu da se povrede igrajući se.

Pamuk od kojeg su napravljene Kristine igračke prija bebinim desnima tako da bez problema mogu da ih gricnu kada im rastu zubi, tako da može služitit i glodalica.

Sve igračke koje Kristina pravi radi ručno i svaku radi sa puno ljubavi jer uživa u svom poslu.

Njene igračke prodaje u okviru svoje firme „Vukov heklane igračke“ tako da uz svaku porudžbinu dobijate i račun.

I najbitnije od svega je to da se svaki put dogovarate direktno sa njom oko svega – boje igračke, izgleda, vremena slanja itd.

Ako vam se dopada ono što ste videli i pročitali u ovom tekstu, možete kontaktirati Kristinu preko njenog Instagram profila VUKOV HEKLANE IGRAČKE

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
18.3 ° C
19.5 °
18.3 °
79 %
2.9kmh
97 %
Pet
18 °
Sub
25 °
Ned
25 °
Pon
26 °
Uto
26 °