20.6 C
Zrenjanin
29.05.2024.
Naslovna stranicaZabavaZanimljivoHMD najavljuje Barbie telefon

HMD najavljuje Barbie telefon

European Top 44 Airplay chart

Na nedavnom Mobile World Congress-u u Barceloni, HMD, kompanija koja stoji iza brenda Nokia, iznenadila je mnoge najavom budućih planova.

Najznačajnija najava bila je o njihovom partnerstvu sa Matelom, čime će doneti flip telefon inspirisan popularnim likom Barbi. Ovo je bio iznenađujući korak koji je odmah privukao pažnju javnosti. Iako još uvek nema detalja o specifikacijama, najava je sugerisala da će telefon biti u pink boji i da će imati retro estetiku, umesto savitljivog dizajna.

Što se tiče brenda Nokia, HMD je odlučno izjavio da će nastaviti da proizvode Nokia telefone. Iako su detalji o novim uređajima još uvek oskudni, obećano je da će u maju biti lansiran novi uređaj koji će se verovatno držati klasičnog dizajna, poznatog po „čokoladici“.

Još jedna značajna najava bila je da će HMD nastaviti da proizvodi uređaje koji će biti lako popravljivi i dugotrajni. Ovo je u skladu sa njihovom vizijom održive tehnologije i svesne potrošnje. Nova linija uređaja sa ovim karakteristikama trebala bi da se pojavi u julu.

Sve u svemu, iako nisu predstavili nove proizvode na MWC-u, HMD je dao uvid u svoje buduće planove i strategije, naglašavajući svoju posvećenost inovaciji, održivosti i dugotrajnosti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
71 %
4.4kmh
6 %
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
26 °