11.7 C
Zrenjanin
28.05.2024.
Naslovna stranicaHumanitarni koncert ABBA Real Tribute Band-a

Humanitarni koncert ABBA Real Tribute Band-a

European Top 44 Airplay chart

ABBA Real Tribute Band u partnerstvu s Kulturnim Centrom Zrenjanina organizuje Humanitarni koncert „ZA MALU LENKU“ koji će se održati u sredu, 27. septembra, s početkom u 20 sati.

PLAKAT

Lenka Lazarević je devojčica iz Zrenjanina kojoj prošle godine dijagnostikovana akutna leukemija limfoblastnih ćelija. Odmah je započela citostatsku terapiju u Novom Sadu, a nakon 9 meseci intenzivnog bolničkog lečenja, završila je indukcionu fazu terapije i počela terapiju održavanja u februaru ove godine. Nažalost, samo dva meseca kasnije, Lenka je ponovo hospitalizovana i dijagnostikovan je recidiv koštane srži i CNS recidiv.

Sada, sa nepune dve godine, Lenka ponovo prolazi kroz citostatsku terapiju, a jedini izlaz iz ove situacije je transplantacija koštane srži. Budući da je Lenka visoko rizičan pacijent zbog uzrasta i brzog povratka bolesti, a nema odgovarajućeg donora u porodici, roditelji su odlučili da nastave lečenje i transplantaciju u inostranstvu.

Potrebno je da Lenka što pre ode na lečenje u inostranstvo, a sva sredstva koja budu prikupljena na humanitarnom koncertu, otići će u te svrhe.
Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti na biletarnici Kulturnog Centra Zrenjanina.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
11.7 ° C
16.7 °
11.7 °
80 %
2.1kmh
0 %
Uto
25 °
Sre
24 °
Čet
25 °
Pet
28 °
Sub
21 °