Uradi sam - katalog
25 C
Zrenjanin
21.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaZabavaIgre koje će obeležiti 2024. godinu - drugi deo

Igre koje će obeležiti 2024. godinu – drugi deo

European Top 44 Airplay chart

Ukoliko niste, pročitajte Igre koje će obeležiti 2024. godinu – prvi deo. Ovo je nastavak, pa hajde da vidimo koje su to igre po kojima će ova godina biti zapamćena.

Palworld

Palworld, najnovija kreacija japanskog studija Pocketpair, osvojila je svet gejminga. Od svoje objave 19. januara, popularnost Palworld-a je eksplodirala, nadmašujući čak i etablirane gigante kao što su Counter-Strike i Grand Theft Auto V. Sa takvim zapanjujućim uspehom, jasno je da Pocketpair ima pravi fenomen u svojim rukama. Palworld iako se razlikuje po nekim elementima igre pokazuje izuzetno slične dizajne stvorenja, nazvanih Pals, sa Pokemonima. Iako su neki Pals inspirisani Pokemonima, neki od njih su toliko slični da bi se moglo reći da su kopije. Kompanija Pocketpair suočava se sa pravnim posledicama zbog kršenja autorskih prava. Sličnost između likova je očigledna, ali postoji razlika u samoj temi igre. Palworld kombinuje elemente dresure čudovišta sa preživljavanjem i akcijom, dok su Pokémon igre fokusirane na trening i borbu čudovišta.

Alone in the Dark

Razvijena od strane Pieces Interactive, Alone in the Dark je reinterpretacija originalne video igre iz 1992. godine u sličnom stilu kao i nova izdanja Resident Evil igara. Igra će imati solo priču smeštenu u dvadesete godine dvadesetog veka, gde igrači mogu da biraju da igraju kao Edvard Karnbi (Dejvid Harbur) ili Emili Hartvud (Jodi Komer), dok prolaze kroz Derceto vilu kako bi otkrili tajne unutar nje. Planirano je da bude izdata za Microsoft Windows, PlayStation 5 i Xbox Series X/S 20. marta.

Indiana Jones and the Great Circle

Datum izlaska za igru još uvek nije poznat, ali će biti dostupna za Xbox i PC platforme. Dugo očekivana adaptacija Indijana Džonsa dolazi iz studija koji je poznat po igrama poput Wolfensteina. Igrači preuzimaju ulogu legendarnog arheologa u igri koja se fokusira na istraživanje drevnih ruševina, rešavanje zagonetki i sukobe sa neprijateljima.

Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth je nadolazeća akciona igra uloga koju razvija i objavljuje Square Enix za PlayStation 5. Izlazak je planiran za 29. februar. Ova igra je nastavak Final Fantasy VII Remakea iz 2020. godine i druga je u planiranoj trilogiji. Igra kombinuje akciju u realnom vremenu sa strategijskim elementima, a igrači će kontrolisati Cloud Strifea i članove grupe AVALANCHE kako bi sprečili megakorporaciju Shinra i porazili Sephirotha.

Hellblade 2: Senua’s Saga

Hellblade 2: Senua’s Saga je dugoočekivani nastavak koji će se konačno pojaviti 2024. godine za Xbox i PC platforme. Ovaj psihološki horor donosi vizuelno impresivno iskustvo, sudeći prema nedavnom trejleru koji prikazuje ogromnog diva na islandskoj plaži. Iako možda neće biti najprodavanija igra, Hellblade 2 obećava da će biti jedna od najkreativnijih igara 2024. godine, slično kao i Alan Wake 2.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
25 ° C
27.8 °
25 °
59 %
3.4kmh
8 %
Čet
25 °
Pet
37 °
Sub
35 °
Ned
32 °
Pon
31 °