18.9 C
Zrenjanin
12.06.2024.

Inovativne vizije 05

Peto izdanje emisije Inovativne vizije, koju emitujemo u okviru projekta Inovativne vizije i (radio e)misije, donosi razgovor sa još jednim inovatorom koji je svoj proizvod uspeo da iznese na tržište. Pre toga, podsetili smo slušaoce i potencijalne inovatore na, još uvek aktuelni javni poziv Fonda za inovacionu delatnost. U okviru Programa ranog razvoja i Programa za sufinansiranje inovacija, došlo je do dopuna koje se odnose na dokumentaciju, pa smo o tome takođe informisali potencijalne inovatore.

Takođe, osvrnuli smo se na osnovne informacije u vezi sa ova dva programa, kao i na online „Otvorena vrata“, koja su aplikantima pružala vrlo korisne informacije i odgovore na pitanja.

Svoja inovatorska iskustva, u drugom delu emisije, sa slušaocima je podelio Miloš Milošević, profesor na Mašinskom fakultetu u Beogradu i aktivan u Inovacionom centru ove ustanove. Miloš je, sa svojim timom, osmislio uređaj za točenje i čuvanje vina, za slučajeve kada gost u restoranu želi da popije samo čašu vina.

Kompletan razgovor sa Milošem, poslušajte ovde:

Ovaj sadržaj je sufinansiran iz Budžeta Republike Srbije.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...