JKP „Vodovod i kanalizacija“ obavlja anketu o zadovoljstvu korisnika

Ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama JKP "Vodovod i kanalizacija" sprovodi se od 18. do 31. decembra na teritoriji Grada Zrenjanina. Upitnik se može popuniti elektronski na sajtu preduzeća i u Korisničkom centru u Petefijevoj, a radnici preduzeća anketiraće korisnike u njihovim mestima stanovanja.

Korisnički centar JKP "Vodovod i kanalizacija"

U periodu od 18. do 31. decembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin sprovodi ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama preduzeća. Ispitivanje se sprovodi na teritoriji Grada Zrenjanina, dakle u samom Zrenjaninu i u svim naseljenim mestima gde preduzeće pruža svoje usluge.

Ispitivanje zadovoljstva korisnika je zakonska obaveza, ali i način da se na osnovu prikupljenih podataka unapredi kvalitet usluga, međusobna komunikacija i pruže odgovori na potrebe korisnika. Ispitivanje se sprovodi u skladu sa „Metodologijom sprovođenja ispitivanja zadovoljstva korisnika“ koju je usvojila i publikovala Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) uz pomoć države Švedske, a u čijoj izradi je ispred Grada Zrenjanina učestvovalo JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Upitnik je ANONIMAN i sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet naših osnovnih usluga – snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda, ali i pitanja koja se odnose na kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve. Korisnicima se pruža mogućnost da na kraju upitnika ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu koja se odnosi na rad preduzeća. Korisnici upitnik mogu popuniti elektronskim putem na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin. Na sajtu preduzeća upitnik se nalazi na naslovnoj strani u gornjem desnom uglu, kao i u delu KORISNICI – POPUNITE ANKETU. Upitnik se u papirnom obliku može popuniti svakog radnog dana u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 07:30 do 13:30).