15.2 C
Zrenjanin
29.05.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZR SportJoš nekoliko dana za prijavu za 6. Zrenjaninski polumaraton

Još nekoliko dana za prijavu za 6. Zrenjaninski polumaraton

Prijave su otvorene do 23. septembra u podne.

European Top 44 Airplay chart

Prva nedelja u oktobru i ove godine rezervisana je za polumaraton u Zrenjaninu. Šesti put, profesionalni trkači i rekreativci, trčaće ulicama našeg grada. Ovoga puta, 2. oktobra.

Za one koji žele da učestvuju u nekoj od trka i uz prijavu, ostvare pravo na kompletan učesnički paket, prijave su otvorene do 23. septembra u podne.

Na raspolaganju su Trka zadovoljstva na 7 kilometara, štafeta 3×7 kilometara i polumaratonska trka na 21 kilometar. Prijava je otvorena na ovom linku:

https://trka.rs/events/317/

zrmaraton.rs

Start svih trka planiran je za 11 časova ispred Gradske kuće. Odatle, ruta trke vodi kroz ulice Kralja Aleksandra Karađorđevića, Svetosavska, Nemanjina, Slobodana Bursaća, Saveznička, Petefijeva, Obilićeva, Obala Sonje Marinković, dr Slavka Županskog, Subotićeva, Narodne omladine, Zmaj Jovina, Đure Jakšića, Marka Oreškovića, Pančevačka, Despota Stefana, Dr Laze Kostića, Dositeja Obradovića, Trg Dositeja Obradovića, Koče Kolarova, Vojvode Petra Bojovića, ponovo kroz Zmaj Jovinu, Narodne omladine i Subotićeve do Trga slobode, gde je cilj.

Ove ulice će, u periodu trajanja trke, biti zatvorene za saobraćaj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
15.2 ° C
15.2 °
15.2 °
85 %
1.6kmh
95 %
Mon
24 °
Tue
24 °
Wed
22 °
Thu
25 °
Fri
18 °