Uradi sam - katalog
27.8 C
Zrenjanin
16.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaJoš nekoliko dana za prijavu za 6. Zrenjaninski polumaraton

Još nekoliko dana za prijavu za 6. Zrenjaninski polumaraton

Prijave su otvorene do 23. septembra u podne.

European Top 44 Airplay chart

Prva nedelja u oktobru i ove godine rezervisana je za polumaraton u Zrenjaninu. Šesti put, profesionalni trkači i rekreativci, trčaće ulicama našeg grada. Ovoga puta, 2. oktobra.

Za one koji žele da učestvuju u nekoj od trka i uz prijavu, ostvare pravo na kompletan učesnički paket, prijave su otvorene do 23. septembra u podne.

Na raspolaganju su Trka zadovoljstva na 7 kilometara, štafeta 3×7 kilometara i polumaratonska trka na 21 kilometar. Prijava je otvorena na ovom linku:

https://trka.rs/events/317/

staza 02
zrmaraton.rs

Start svih trka planiran je za 11 časova ispred Gradske kuće. Odatle, ruta trke vodi kroz ulice Kralja Aleksandra Karađorđevića, Svetosavska, Nemanjina, Slobodana Bursaća, Saveznička, Petefijeva, Obilićeva, Obala Sonje Marinković, dr Slavka Županskog, Subotićeva, Narodne omladine, Zmaj Jovina, Đure Jakšića, Marka Oreškovića, Pančevačka, Despota Stefana, Dr Laze Kostića, Dositeja Obradovića, Trg Dositeja Obradovića, Koče Kolarova, Vojvode Petra Bojovića, ponovo kroz Zmaj Jovinu, Narodne omladine i Subotićeve do Trga slobode, gde je cilj.

Ove ulice će, u periodu trajanja trke, biti zatvorene za saobraćaj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
27.8 ° C
28.4 °
27.8 °
49 %
3.2kmh
55 %
Ned
28 °
Pon
30 °
Uto
33 °
Sre
36 °
Čet
30 °