Naslovna stranicaKorisnoKako da vam parfem traje duže na koži

Kako da vam parfem traje duže na koži

European Top 44 Airplay chart

Stavili ste omiljeni parfem, izašli iz kuće i ubrzo shvatili da se više ne oseti miris vašeg parfema? Ako ga budete nanosili pravilno ljudi će se okretati za vama zbog intenzivnog mirisa.

Dakle, kako biste produžili trajanje parfema na koži, važno je da sledite nekoliko koraka. Prvo, važno je da je vaša koža dobro hidrirana pre nanošenja parfema, jer suva koža može brže apsorbovati miris. Osobe sa masnijom kožom znatno duže zadržavaju miris parfema na sebi.  Takođe, možete koristiti prajmere za telo koji će stvoriti sloj na koži, produžavajući trajanje parfema. Vazelin će takođe poslužiti.

Kada nanosite parfem, ciljajte na tačke pulsa kao što su unutrašnji delovi zgloba, iza ušiju, na vratu i iza kolena. Toplota kože na ovim područjima pomaže da se miris ravnomerno rasporedi i duže traje. Važno je i izbegavati trljanje kože nakon nanošenja parfema, jer to može razbiti mirisne molekule i smanjiti trajanje parfema.

Slojevito nanošenje takođe može biti korisno, gde prvo koristite mirisni gel ili losion istog mirisa, a zatim nanesete parfem preko toga. Ovo stvara dodatni sloj mirisa i produžava trajanje

Ako ne čuvate parfem na pravilan način ni to nije dobro. Treba ga čuvati na hladnom i tamnom mestu kako bi se očuvala svežina mirisa.

Možete razmotriti i raspršivanje malo parfema na četku za kosu ili direktno na kosu kako biste produžili trajanje mirisa, ali budite oprezni sa parfemima visokog udela alkohola, jer alkohol može isušiti kosu. Parfem može ostaviti i fleke na odeći, stoga pazite kako ga prskate. Malo parfema možete naprskati i na odeću i miris će sigurno biti postojaniji.

Na kraju, uvek možete poneti parfem u manjoj bočici i tokom dana ga obnoviti kako biste održali miris svežim i intenzivnim. Vodeći računa o ovim savetima i trikovima, možete produžiti trajanje vašeg omiljenog parfema na koži i uživati ​​u njegovom mirisu tokom celog dana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
16.7 ° C
16.7 °
15.1 °
55 %
9.3kmh
98 %
Tue
17 °
Wed
15 °
Thu
13 °
Fri
18 °
Sat
20 °