Film

Film „Karta za raj“ nakon dve godine je prvi na Netflix listi

Film „Karta za Raj“ je romantična komedija iz 2022. godine sa Džordžom Klunijem i Džulijom Roberts u glavnim ulogama, gde igraju bivši bračni par koji se udružuje kako bi sabotirao venčanje njihove ćerke na Baliju.

Režiju filma potpisuje Ol Parker, dok su scenario napisali Parker i Daniel Pipski. Pored Klunija i Roberts, u filmu igraju i Kejtlin Dever, Bilija Lurd, Maksim Butije i Lukas Bravo.

„Karta za Raj“ je imala premijeru u Španiji 8. septembra 2022. godine, a u Velikoj Britaniji 20. septembra, dok je u Sjedinjenim Američkim Državama izašla 21. oktobra, distribuiran od strane Universal Pictures i Working Title Films. Film je do sada zaradio 172 miliona dolara širom sveta i dobio je različite kritike od strane kritičara.

„Karta za raj“ – radnja filma

Radnja filma prati Davida i Džordžiju Kotn, razvedeni par koji se susreće nakon mnogo godina zbog svog odraslog deteta, Lili. Kada Lili najavi da se udaje za Gedeja na Baliju i ostaje tamo zauvek, David i Džordžija odluče da zajedno putuju kako bi je odgovorili od odluke. Tokom svog boravka na Baliju, njih dvoje se suočavaju sa svojim prošlim greškama i ponovno se zbližavaju.

Nakon dve godine ovaj film je na Netflixu postao potpuni hit i to ne bez razloga. Pogledajte trejler da bi vam bilo jasnije:

Možda vam se dopadne i Film „Society of the Snow“ koji prati istinitu priču i nije ga lako gledati.

Povezani članci

Možda će vas zanimati:
Close
Back to top button