26.7 C
Zrenjanin
25.05.2024.
Naslovna stranicaZabavaMuzikaKejti Peri planira novi album?

Kejti Peri planira novi album?

European Top 44 Airplay chart

Kejti Peri sprema svoj sledeći album“ čiste radosti i zabave“ za svoje slušaoce. Ponosna majka trogodišnje Dejzi koju ima sa verenikom Orlandom Blumom, otkriva da će njen sedmi studijski album biti inspirisan njenim trenutnim osećajem sreće i ispunjenosti ljubavlju. Iako neki umetnici možda smatraju da je to dosadno, Kejti ističe da je to za nju izvor svetlosti i radosti.

Iako fanovi željno iščekuju novi materijal, Kejti ističe da je trenutno posvećena podizanju ćerke i stvaranju srećnog porodičnog okruženja. Međutim, to ne znači da ne piše – naprotiv, ona neprestano stvara iz ljubavi koju oseća prema svojoj porodici.

Osim toga, planira se i svetska turneja. To će biti prvi put da Katy ide na turneju od „Witness: The Tour“ koji je trajao od 2017. do 2018. godine. Njeni poslednji nastupi su bili u Las Vegasu, gde je održavala svoju rezidenciju „Play“.

Nakon sedam sezona Kejti se oprostila i od „Američkog idola“. Ona želi da Dželi Rol preuzme njen tron na ovom muzičkom takmičenju. Nakon što je najavila svoj odlazak iz šoua, Kejti veruje da bi Dželi bio savršeno osveženje u žiriju. Ona traži „nekoga ko se ne plaši da kaže istinu na elegantan način“ da je zameni. A šta mislite, hoće li Džordin Sparks uskočiti u te cipele jer kruže priče i o tome?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
26.7 ° C
26.7 °
26.2 °
45 %
5.5kmh
82 %
Sub
24 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sre
25 °