Uskoro – Koncert benda Cross Atlantic Trio

Image by Firmbee from Pixabay

U Amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina, u ponedeljak, 7. avgusta u 21 sat, održaće se koncert mladog i perspektivnog sastava Cross Atlantic Trio. Ovaj ansambl čine troje talentovanih gitarista, poreklom iz Evrope i Amerike, koji su se okupili u Beču. Njihova mladalačka energija i kreativan pristup klasičnoj gitari obeležavaju ovaj izuzetan trio.

Cross Atlantic Trio donosi osvežavajući spoj klasične tradicije sa kontrastnim stilovima, što savršeno odražava njihove komplementarne muzičke sposobnosti i ličnosti. Svaki član tria je diplomirao sa odličnim uspehom na Univerzitetu za muziku i scenske umetnosti u Beču 2022. godine.

Cilj ovog ansambla je da klasičnu muziku približe široj i modernoj publici, noseći sa sobom prefinjen senzibilitet. Trenutni projekat trija fokusira se na špansku i brazilsku muziku, koja je dobila konstantne pohvale kako od kritičara, tako i od publike. Ova podrška inspirisala je sastav da snimi i producira svoj debi album, čiji se izlazak očekuje 2023. godine. Ne propustite priliku da uživate u izuzetnoj muzičkoj večeri koju nam donosi Cross Atlantic Trio.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina pre početka koncerta po ceni od 650 dinara.