Naslovna stranicaZrenjaninZR VestiKonkurs za zapošljavanje osoba sa invaliditetom u Gradskoj upravi

Konkurs za zapošljavanje osoba sa invaliditetom u Gradskoj upravi

European Top 44 Airplay chart

Grad Zrenjanin raspisao je konkurs za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta u Gradskoj upravi radi zapošljavanja osoba sa invaliditetom.

Radno mesto koje se otvara je pozicija referenta u Odseku za poslove pisarnice i prijem stranaka u Odeljenju za opštu upravu Gradske uprave Zrenjanina.

Opis poslova na ovoj poziciji obuhvata prijem, zavođenje i skeniranje transfera i drugih podnesaka, kao i prijem, evidentiranje, skeniranje i razvrstavanje pošte. Pored toga, referent će biti odgovoran za obavljanje poslova naplate administrativnih taksi i naknada platnim karticama putem POS terminala.

Kandidati koji žele da apliciraju za ovo radno mesto moraju da zadovolje određene uslove. To uključuje završenu srednju školu u trajanju od četiri godine, kao što su Gimnazija ili smer pravni tehničar, položen državni stručni ispit i odgovarajuće radno iskustvo u struci. Za višeg referenta potrebno je pet godina radnog iskustva, dok je za referenta dovoljno tri godine radnog iskustva. Takođe, neophodne su i odgovarajuće kompetencije za obavljanje poslova na radnom mestu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
13.3 ° C
13.3 °
11.2 °
61 %
6.5kmh
80 %
Sun
13 °
Mon
18 °
Tue
16 °
Wed
17 °
Thu
16 °