15.5 C
Zrenjanin
1.12.2023.
Naslovna stranicaPromoKovač Residence - godinu dana rada i zadovoljnih gostiju

Kovač Residence – godinu dana rada i zadovoljnih gostiju

Na platformi booking.com, prosečna ocena im je 9,8. Proverite i zašto.

Radio 105 i Gomex vode te na Sajam knjiga

Sredinom avgusta prošle godine, počelo je sa radom mesto koje je vrlo brzo postalo sinonim za odmor, udobnost i mesto gde se obeležavaju značajni datumi. Za dvanaest meseci rada, Kovač Residence je ugostio ljude iz svih krajeva sveta, okupljao porodice na raznim slavljima, prijatelje i poslovne partnere na druženjima i sastancima.

Takođe, za ovu rezidenciju, pročulo se i među poznatim ličnostima koje posećuju Zrenjanin, a nekima od njih predstavlja prvi izbor, kada je smeštaj u pitanju.

Gosti su zadovoljni smeštajem u 14 komfornih apartmana, zadovoljni prostranim i zelenim okruženjem, bazenom i hranom, a posebno uslugom zaposlenih. Svoje zadovoljstvo iskazali su i na platformi booking.com i ovom objektu dodeli prosečnu ocenu 9,8.

Na ovom mestu možete da organizujete proslavu venčanja, krštenja, rođendana za odrasle i decu ili bilo kakvu vrstu proslave. Zaposleni će se potruditi da izađu u susret i ispune mnoge želje kako bi te proslave zaista ostale u najdivnijem sećanju.

Isto važi i za poslovne skupove i team buildinge, a koliko uspevaju u ostavljanju dobrog utiska, dokazuje činjenica da im se stari gosti iznova vraćaju.

Kovač Residence je takođe mesto, na kome možete okupiti svoju porodicu i prijatelje i bez ikakvog povoda. Ukoliko želite da ručate i družite se u prelepom ambijentu ovog objekta, dovoljno je samo da im se najavite dan ranije i uz dogovor, organizujete jedno lepo druženje. Upravo dogovor i posvećenost svakom gostu je ono što posebno ističu, a što ih izdvaja od ostalih.

U slučaju da svojim gostima ili poslovnim saradnicima želite da obezbedite udoban smeštaj u mirnom delu grada, Kovač Residence je odlično rešenje, jer se nalazi na 5 kilometara od centra grada, u naselju Mužlja. Imaće priliku da se sklone od gradske vreve, a da im ipak sve bude dostupno i blizu. Za one koji dolaze sopstvenim prevozom, vrlo je značajno što im je dostupan privatan i bezbedan parking.

Ova jedinstvena rezidencija nalazi se u Hunjadi Janoša 90, a za organizaciju vama važnog događaja ili smeštaj dragih gostiju, pozovite 063577557.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
15.5 ° C
15.5 °
15.5 °
68 %
7.4kmh
100 %
Fri
20 °
Sat
19 °
Sun
5 °
Mon
3 °
Tue
6 °