Naslovna stranicaPromoKovač Residence: Poklonite sebi i dragim ljudima najlepše uspomene

Kovač Residence: Poklonite sebi i dragim ljudima najlepše uspomene

Smeštaj u komfornim apartmanima, organizacija proslava, team buildinga ili porodičnih i poslovnih ručkova.

European Top 44 Airplay chart

Kovač Residence je pravo osveženje kada je reč o smeštaju gostiju i organizovanju proslava i skupova. Nalazi se u zrenjaninskom naselju Mužlja, a ovaj kompleks je poseban zbog više stvari.

Smešten je u naselju, ali je odlično ušuškan tako da gostima ne smetaju saobraćaj i život koji se odvija van kompleksa. Zelenilo je takođe nešto što ovoj rezidenciji daje poseban pečat, a sezonski bazen na otvorenom je nešto čemu se gosti izuzetno raduju.

Kovač Residence (foto: 105.rs)

Kompleks čini 14 komfornih porodičnih apartmana, opremljenih tako da vam boravak u njima bude što prijatniji. Ako nešto dodatno zatreba, osoblje će se brzo i efikasno potruditi da to obezbedi.

Pored apartmana, tu su restoran, fitnes kutak u zatvorenom, sezonski bazen i prostran vrt. Na otvorenom se nalazi i nekoliko izlovanih oaza gde se gosti hotela mogu opustiti, imati svoj mir i privatnost čak i kada su slavlja u toku.

Za one koji vole da sami pripremaju hranu, na raspolaganju su roštilji i pribor za roštilj, mada su domaćini izuzetno raspoloženi da gostima ugađaju, kada je reč o hrani. Gosti koji dolaze iz inostranstva uglavnom žele da probaju nešto od lokalnih specijaliteta pa nije retkost da se i u kotliću nešto krčka.

Kada je fizička aktivnost deo svakodnevice nekog gosta, onda se vrlo često, na zelenoj mekoj travi, mogu videti prostirke za jogu i istezanje, a partija stonog tenisa je uvek opcija.

Kovač Residence je mesto gde se sve češće okupljaju zaposleni iz firmi širom Vojvodine i Srbije. Za druženje i jačanje poslovnih veza, biraju baš ovo mesto. Takođe, sve više ljudi iz Zrenjanina, okoline, ali i nešto udaljenijih mesta, bira Kovač Residence za organizaciju važnih događaja i slavlja.

Kovač Residence (foto: 105.rs)

Svadbe, rođendani, susreti generacija se ovde organizuju svake nedelje, a Kovač Residence je u poslednje vreme prvi izbor za smeštaj, poznatih ličnosti koje posećuju Zrenjanin.

Porodični ili poslovni ručak možete organizovati u restoranu ili na otvorenom prostoru kompleksa, uz prethodno zakazivanje i dogovor sa domaćinima.

Kovač Residence (foto: 105.rs)

Pronađite Kovač Residence na platformi booking.com ili se o svemu informišite i dogovorite na 063 577 557.

Jer i Vi i Vaši gosti zaslužujete najlepše trenutke u ovoj rezidenciji.

Galeriju fotografija pogledajte ovde:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
13.3 ° C
13.3 °
11.2 °
61 %
6.5kmh
80 %
Sun
13 °
Mon
18 °
Tue
16 °
Wed
17 °
Thu
16 °