Magnus Centar – savršen alat za svaki projekat

Dobrodošli u Magnus Centar, vašu (buduću) omiljenu prodavnicu alata i opreme za majstore! Bilo da ste profesionalni majstor ili hobista, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za svaki projekat. Naša široka ponuda obuhvata visokokvalitetan alat i opremu koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Trebaju vam šrafovi ili tiplovi? Magnus Centar ima sve veličine i vrste, spremne da osiguraju svaki vaš projekat.

Ako vam je potrebna rasveta, i tu nudimo rešenje. Od lustera preko sobnih do praktičnih radnih lampi, vaša kuća ili radni prostor će zablistati. U ponudi imamo i vrhunsku elektro-opremu, koja će olakšati sve električne instalacije i popravke. Naše boje i lakovi dolaze u svim nijansama, omogućavajući vam da izrazite svoju kreativnost i osvežite svaki prostor.

Treba da se popravi bicikl? Generalka na kolima? Naduva guma? Sav alat ćete pronaći kod nas! A da se skuva dobar kotlić ili ispeče meso? Pa, meso, povrće i začine nemamo, ali zato imamo kotlić, roštilj, gorionike, plamenike, escajg…

Magnus Centar je poznat po svom kvalitetu i pouzdanosti, a naši stručni prodavci su tu da vam pruže najbolji savet i pomoć. Ponosimo se širokim asortimanom proizvoda, čije bi nabrajanje potrajalo, zato je najbolje doći lično i uveriti se da kad kažemo da imamo skoro sve – imamo skoro sve što je potrebno jednom majstoru, hobisti, ili nekome ko samo treba da promeni sijalicu, zašrafi policu i drugo.

U Magnus Centru verujemo da kvalitetan alat čini razliku, zato pažljivo biramo sve proizvode koje nudimo. Pored vrhunske ponude, pružamo i konkurentne cene koje su pristupačne za svakoga, a šta ne vidite u radnji, možemo i da poručimo.

Posetite nas i uverite se zašto je Magnus Centar prva adresa za sve majstore u Zrenjaninu. Naša ljubazna ekipa je tu da odgovori na sva vaša pitanja i pomogne vam da pronađete idealne proizvode za vaše projekte.

Sinđelićeva 1 je mesto gde vaši projekti postaju stvarnost, uz pomoć Magnus Centra, svakog radnog dana od 07:00-19:00, subotom do 14:00. Ne čekajte – osigurajte svoj alat i opremu već danas i napravite korak ka lepšem i funkcionalnijem domu.