Džastin Biber – Mladost ludost 2014.

Kad ti život zabiberi

Od slatkog momka za kojim vrište devojčice, preko momka kojem biste razvukli jednu roditeljsku šamarčinu preko lica, pa do uzornog muža i pop zvezde, Džastin Biber je sve to prošao u roku od 10 godina. Ipak, 2014. godina će mu verovatno ostati u sećanju kao najgora godina u životu.

Sve je počelo optužbom da je u januaru te godine vandalizirao kuće u komšiluku u kalifornijskom kraju Kalabasas gađajući ih jajima. Priznao je delikt i na leto odradio 5 dana društveno korisnog rada, a sudski mu je naređeno i posećivanje 12 sesija psihološke pomoći oko kontrole besa. Pored svega morao je i da plati čišćenje fasada kuća koje je uneredio.

Biber uhapsen
I sama odevna kombinacia dovoljna je osnova za privođenje

Džastin Biber – saga se nastavlja

Nekoliko dana nakon ovog privođenja, Džastin Biber priveden je u policijsku stanicu Majami Biča zbog vožnje u pripitom stanju, učestvovanju i mogućem organizovanju uličnih trka. I to je priznao, pa se ponovo vratio psihološkoj pomoći, a usput je i donirao nepoznatu sumu u novca u dobrotvorne svrhe za mlade. Sudija je zaključio tužbu sa rečima: „Mladiću, shvatite poruku i odrastite“.

Tu nije kraj, jer još uvek smo u januaru mesecu! Desetak dana kasnije, Džastin Biber je priveden zbog optužbi da je fizički nasrnuo na vozača svoje limuzine, ali je optužba odbačena zbog nedovoljno dokaza.

Dzastin Biber 2014 2 1
Molim vas, nasmešite se za policijsku kameru

U februaru, pilot privatnog aviona koji je vozio super zvezdu na Super Bowl je morao da stavi masku sa kiseonikom, jer je Džastin Biber celim putem pušio marihuanu u tolikim količinama da je unutrašnjost džeta izgledala kao kabina automobila u spotovima Snoop Dogga.

U aprilu se na društvenim mrežama pohvalio slikom sa posete japanskog Yasukuni hrama, za koji je mislio da je samo još jedno mesto za molitve. Međutim, njegovi fanovi iz Kine i Južne Korije burno su odreagovali na ovo, jer se u tim zemljama ovaj hram smatra simbolom japanskog militarzima u ratovima 19. i 20. veka.

U maju, Džastin Biber je bio pod istragom za navodni pokušaj pljačke kada je pokušao da oduzme telefon jedne devojke za koju je mislio da ga je slikala bez dozvole.

Dzastin Biber 2014 3 2

U junu, nekako se na društvenim mrežama pojavio snimak iz 2009. kako priča rasističku šalu. Javno se izvinio povodom ovoga rekavši da „nije shvatao moć određenih reči i koliko mogu da povrede“ kada je bio u tim godinama.

U drugom videu koji se pojavio posle ovog, čulo se kako Džastin Biber koristi reč na „N“ i kako kaže: „Biću deo Kju Kluks Klana!“ pa je i ovde moralo da padne jedno javno izvinjenje.

Tek smo na polovini godine, i ima toga JOŠ, ali završićemo priču online peticijom koju je potpisalo preko 275.000 za deportaciju Džastina Bibera iz Amerike u Kanadu, što se na kraju ipak nije desilo. Sve u svemu, ta 2014. bila je godina trežnjenja za kanadskog super stara, i u narednim godinama momak će se skrasiti, oženiti, čak i postati vernik i mnogo će manje talasati. Za sada.

Za još zanimljivih priča o velikim i malim zvezdama moderne muzike, slušajte “Vremeplov“ sa Aleksandrom Krstićem svakog radnog dana od 15-19h.

Pročitajte još i Još uvek najprodavaniji album svih vremena! (Michael Jackson)!