3.4 C
Zrenjanin
1.12.2022.
Naslovna stranicaPromoModa bar & play - idealno mesto za proslavu dečijeg rođendana

Moda bar & play – idealno mesto za proslavu dečijeg rođendana

Moderno i praktično opremljen prostor za decu u kome se najmlađi Zrenjaninci vrlo rado druže.

European Top 44 Airplay chart

Moda bar & play je mesto u kome vrlo rado borave i mlađi i stariji. To je mesto za sve generacije. Vrhunska kafa, lagani i ukusni obroci kao i odlčan sladoled, po tome su već poznati u Zrenjaninu. Još poznatiji su po prostoru za igru.

Deca sve češće biraju Moda bar za proslavu rođendana i odlično se provode. Roditelji takođe. U druženju sa prijateljima uživaju uz omiljeno piće, dok kroz staklo decu stalno imaju na oku.

Prostor za decu je prostran, moderan i opremljen tako da ih podstiče na aktivnost kao i da razvija njihovu kreativnost i socijalne veštine. Osim velikog prostora za igru i animaciju, tu je lavirint sa toboganima, trampolinama i preprekama. Takođe, imaju priliku da biraju karaoke, sportske igre, boje i crtaju ili uživaju sa raznovrsnim igračkama. 

Kada dođe vreme za duvanje svećica, za stolom postoji sasvim dovoljno mesta za slavljenika i sve drugare.

Moda bar & play (foto: Pundravac foto)

Naravno, svako rođendansko druženje prolazi pod nadzorom zaposlenih, tako da, bez brige, u prostoru za igru možete ostaviti i mlađu decu.

Kada igraonica nije zauzeta proslavom, naročito tokom kišovitih i hladnijih dana, svoju decu možete dovesti na igranjac, dok na miru ispijate omiljeno piće.

Moda bar odlično je mesto i za online poslove ili poslovne sastanke uz kafu. Brz internet, veliki broj utičnica i priključaka za USB dostupno je u lokalu, a za buku ne brinite. Prostor za igru odlično je izolovan i buka neće stizati do vas, čak i ako je igraonica puna dece.

Organizacija dečijih rođendana za pamćenje, njihova je specijalnost. Takođe, uz neku akustičnu muziku, moguće je organizovati i neke druge vrste proslava i okupljanja.

Za sve što želite da saznate, pozovite ih na 063 7738 911.

Još bolje, posetite ih u Jug Bogdana 10.

Mesto za sve generacije!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
3.4 ° C
3.4 °
3.4 °
87 %
1.1kmh
88 %
Thu
7 °
Fri
6 °
Sat
8 °
Sun
10 °
Mon
8 °