16.7 C
Zrenjanin
30.05.2024.
Naslovna stranicaŽivotSvet tehnikeMuzički spotovi od sada dostupni i na Spotify platformi

Muzički spotovi od sada dostupni i na Spotify platformi

European Top 44 Airplay chart

Spotify je nedavno proširio svoje usluge dodavanjem muzičkih spotova, čime je ušao u domen koji je tradicionalno bio rezervisan za YouTube. Ova nova opcija omogućava korisnicima da uživaju u celokupnim muzičkim spotovima direktno na platformi, umesto samo u kratkim video isečcima kao što je to bio slučaj sa Canvas video sadržajem. Beta verzija ove opcije je trenutno dostupna samo u određenim zemljama. Očekuje se da će se uskoro proširiti na druge tržišne regije.

Spotify nije prva platforma koja nudi muzičke spotove. Tu su i Tidal i Apple Music koji već godinama imaju tu opciju. Međutim, ovaj potez Spotify-a predstavlja značajnu promenu u njihovoj strategiji. Otvara mogućnosti za korisnike da uživaju u bogatom vizuelnom sadržaju direktno na platformi.

Ova nova opcija takođe pruža umetnicima dodatnu vidljivost i prostor za izražavanje, čineći Spotify još atraktivnijim za muzičke talente širom sveta. S obzirom na to da se video sadržaj na Spotify-u ne preuzima sa drugih platformi, već je direktno dostupan na njihovoj platformi, ne postoji rizik od gubitka pregleda ili konkurencije sa YouTube-om.

Sve u svemu, dodavanje muzičkih spotova predstavlja logičan korak za Spotify u nastojanju da proširi svoju ponudu.Ovako nudi korisnicima još više razloga da ostanu lojalni ovoj popularnoj platformi za strimovanje muzike.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
16.7 ° C
16.7 °
16.7 °
83 %
1.1kmh
8 %
Čet
16 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
25 °
Pon
27 °