18.5 C
Zrenjanin
30.09.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninServisne informacijeNa redovnoj sednici grada donete su odluke o kadrovskim promenama

Na redovnoj sednici grada donete su odluke o kadrovskim promenama

Usvojen je i rebalans budžeta

European Top 44 Airplay chart

12. sednica Skupštine grada Zrenjanina održana je u velikoj sali Kulturnog centra i uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Predloženi dnevni red imao je ukupno 42 tačke, a više od polovine njih odnosilo se na kadrovske promene.

Sa dnevnog reda je ponovo skinuta jedna tačka, a to je ona koja se odnosila na promenu direktora JKP “Gradska toplana”. Za razliku od te ustanove, JKP “Čistoća I zelenilo” dobilo je novo rukovodstvo kao i članove Nadzornog odbora. Za vršioca dužnosti direktora, izabran je Nemanja Milinković iz Stajićeva, diplomirani građevinski inženjer za komunalno inženjerstvo i hidrogradnju.

Izabran je i novi član Gradskog veća, master ekonomista Vojislav Arsenov. Za zamenika sekretara Skupštine grada izabrana je Sanja Bursać, diplomirani pravnik. Nove članove dobili su i Upravni odbor Zrenjaninske biblioteke, kao i pojedini školski odbori.

Prisutni odbornici usvojili su i novi rebalans budžeta, koji podrazumeva povećanje ukupnih primanja i prihoda grada za ovu godinu za 6,4 milijarde dinara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
18.5 ° C
18.5 °
18.5 °
46 %
1.3kmh
4 %
Sat
28 °
Sun
25 °
Mon
25 °
Tue
28 °
Wed
18 °