20.6 C
Zrenjanin
29.05.2024.
Naslovna stranicaNagradni konkurs za preduzetnice

Nagradni konkurs za preduzetnice

European Top 44 Airplay chart

Danas je Pošta Srbije objavila pokretanje svog trećeg nacionalnog konkursa „100 uspešnih poslovnih žena“ sa ciljem podrške ženskom preduzetništvu i poslovnim poduhvatima koji su u vlasništvu žena.

Sve preduzetnice, zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća u Srbiji, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i žene koje vode porodična poljoprivredna gazdinstva, imaju priliku da se prijave do 8. aprila.

Pošta Srbije će za 100 najuspešnijih kandidatkinja obezbediti besplatan oglasni prostor u poštanskim objektima širom zemlje. Njihova prezentacija će biti uključena u brošure koje će biti dostupne korisnicima poštanskih usluga. Videće se i na monitorima unutar poštanskih objekata.

Prijave se vrše onlajn, ovde, a za dodatna pitanja dostupna je imejl adresa: konkurspreduzetnice@posta.rs.

Kriterijumi za ocenjivanje uključuju uspešnost poslovnih aktivnosti i ideja, poslovne ili stvaralačke nagrade, kao i društveno odgovorne aktivnosti.

Ocenu prijava će vršiti stručna Komisija za sprovođenje konkursa „100 uspešnih poslovnih žena“.

Ovogodišnji konkurs ima značajno povećan nagradni fond. Pošta Srbije prvi put za sve pobednice obezbeđuje nagrade. U pitanju su edukacije za aktuelne teme iz oblasti vođenja i razvoja biznisa, koje organizuje Privredna komora Srbije.

Nagradni program obuhvata deset radionica na teme kao što su marketing i tehnike prodaje, veštine komunikacije, digitalizacija u poslovanju, izvori finansiranja, istraživanje tržišta i izrada biznis plana, projektni menadžment, umrežavanje i plasman na strana tržišta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
71 %
4.4kmh
6 %
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
26 °