Naslovna stranicaZrenjaninServisne informacijeNajavljena mnogobrojna isključenja struje u gradu i okolini

Najavljena mnogobrojna isključenja struje u gradu i okolini

Deo Bagljaša će biti bez struje, a dva kompletna naseljena mesta neće imati električne energije tokom čitavog prepodneva.

European Top 44 Airplay chart

Za sutra, utorak, 29. jun, Elektrovojvodina je najavila brojna isključenja.

Kada je u pitanju Zrenjanin bez električne energije će biti od 8.30h do 13.30h deo Puškinove ulice i to od Žabaljske do Koste Racina. Samo tokom sat vremena, i to između 8.45h i 9.45h bez struje će ostati domovi i objekti koji se nalaze u ulicama Vojvode Vuka ( od Rastka Petrovića do Koste Racina) i Žabaljska ( od Zdravka Čelara do Vojvode Vuka).

Ceo Sečanj će biti bez struje od 8h do 12h , dok će celokupno naseljeno mesto Tomaševac biti isključen sa elektro mreže u periodu od 9h do 12.30h.

Do nestanka struje će doći u Srpskom Itebeju i tokom dva sata ujutru – od 7h do 9h bez struje će biti pojedini delovi ulica Petra Drapšina ( od Kraljevića Marka do kraja), Svetozara Markovića i Branka Radičevića (od Banatske do kraja), kao i cela Banatska.

Iz Elektrovojvodine napominju da može doći do odlaganja radova zbog vremenskih prilika, a samim tim i do odlaganja najavljenih isključenja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
44 %
3kmh
92 %
Thu
14 °
Fri
18 °
Sat
21 °
Sun
24 °
Mon
23 °