Zabava

Najbolje Netflix serije koje trenutno možete gledati

Netflix serije privlače pažnju gledalaca širom sveta, nudeći raznovrsne sadržaje koji zadovoljavaju svačiji ukus. Bilo da ste ljubitelj napetih trilera, dirljivih drama, urnebesnih komedija ili fantastičnih avantura, Netflix ima ponešto za svakoga. Platforma konstantno izbacuje nove sadržaje, zato pripremite kokice i zabavite se!

Koje Netflix serije gledati?

„Sweeth Tooth“

„Sweet Tooth“ je blaža verzija serije „The Last of Us“ i prikazuje postapokaliptični svet u kojem je veliki deo čovečanstva izbrisan zbog misteriozne kuge. U isto vreme kada je epidemija počela, deca su počela da se rađaju sa životinjskim karakteristikama – poput Gasa (Kristijan Konveri), koji ima uši i rogove jelena.

Nekolicina zlonamernih pojedinaca veruje da je rešenje za ovu misterioznu bolest skriveno u toj deci, zbog čega su odlučni da ih zarobe radi zlokobnih eksperimenata. Sa svojim starateljem, Džeperdom (Nonso Anozi), Gas pokušava da se snađe u ovom opasnom svetu i otkrije tajne svog porekla.

„Sweet Tooth“ je upravo objavio svoju treću i poslednju sezonu na Netflixu, pa nikada nije bilo bolje vreme da se upustite u ovu dirljivu priču. Ako nam ne verujete, treba da znate da je serija osvojila 20 nominacija na Dečjim i porodičnim Emi nagradama, od kojih je dobila četiri. Pogledajte trejler:

„Eric“

Od samog početka, ova serija pleni pažnju svojom energijom, misterioznošću i dinamičnošću, uz odličnu pozadinsku muziku. Međutim, brzo postaje jasno da ova priča smeštena u osamdesete godine krije mračnu priču. Kako se razvija slučaj nestanka Edgara, otvara se porodična drama koja prerasta u pravu noćnu moru. Ovo nije tip serije koju možete gledati površno dok listate telefon.

Tokom serije, nailazite na mnoštvo tragova, zamki i trenutaka koji zahtevaju vašu pažnju, jer Edgarov slučaj služi kao sredstvo da se dotaknu teme korupcije, zlostavljanja, rasizma i drugih društvenih problema. Benedikt Kamberbač pruža jednu od svojih najupečatljivijih uloga kao Vinsent, Edgarov otac, lik koji nas neće ostaviti ravnodušnim.

„Bridgerton“

Sutra, 13. juna stiže drugi deo 3. sezone serije koju publika željno iščekuje. Više o seriji pročitajte ovde.

netflix serije

„The Asunta case“

The Asunta case odnosno „Slučaj Asunta“ na Netflixu je trenutno hit serija koja se temelji na stvarnim događajima, a priča je toliko intrigantna da je privukla veliku pažnju gledalaca. Možda će vas sledeći tekst zainteresovati da je pogledate: The Asunta case je serija koja je zaludela svet.

The Program: Cons, Cults and Kidnapping

Serija „Program: Prevaranti, kultovi i otmice“ duboko vas uvodi u svet američkog disciplinskog internata u Ajvi Ridžu. Serija je istiniti krimi dokumentarac. Režiserka serije je Ketlin Kubler koja je nekada pohađala ovu školu. Kroz seriju je podelila sa nama svoje iskustvo i emotivne priče mnogih učenika koji su protiv svoje volje pohađali ovu školu. Kroz obilje priča, dokaza (bilo pisanih ili snimljenih) i čak intervjua sa nekim od zaposlenih u školi, ova trodelna serija izaziva uznemirenost u mnogim trenucima, ali je i važna za gledanje. Bolje ćete razumeti ako pogledate trejler:

„3 Body problem“

Ova serija, čiji su autori poznati po Igri prestola i True Blood-u, očekivana je od 2020. godine. Bazirana je na istoimenom romanu Liu Cixina i prati priču o mladoj ženi iz Kine 1960-ih čija odluka ima dalekosežne posledice koje se protežu kroz vreme i prostor sve do današnjice.

Glavni likovi su grupa naučnika koji se udružuju sa detektivom kada je svet oko njih prestao da se pridržava prirodnih zakona. Ali šta je tačno pretnja Zemlji i da li će uspeti da spasu čovečanstvo? U ovoj sjajnoj produkciji, prepunoj poznatih lica će ljubitelji naučne fantastike sigurno uživati, a gledaoci će se brzo zapitati da li će biti još sezona u budućnosti.

A da li ste znali da je Knjiga „Tiho proleće“ povezana sa Netflixovom serijom „Problem 3 tela“?

Povezani članci

Back to top button