Vitni Hjuston – Nije roker, ali može da uništi

Vitni Hjuston 2001
2001. – na koncertu povodom 30. godišnjice početka uspešne solo karijere Majkla Džeksona, jedan pogled na omršavelu Vitni Hjuston bio je dovoljan da se vidi da nešto nije u redu sa njom

Obično se za rok bendove vezuju priče ludih opijanja, žurki i urnisanja hotelskih soba, ali 2001. r&b, pop i soul zvezda Vitni Hjuston, zajedno sa njenim tadašnjim suprugom Bobijem Braunom dobiće doživotnu zabranu ulaska u čuveni holivudski hotel „Bel Air“ upravo zbog toga. Obezbeđenje hotela izbacilo ih je na ulicu nakon što su se gosti na spratu žalili na veliku buku. Vitni i Bobi potpuno su uništili apartman u kojem su odseli, razbili televizor, pocepali zavese, izvalili dvoje vrata iz šarki i tepihe natopili alkoholnim pićima.

Navodno je Vitni Hjuston jedva uspela da uz pomoć advokata odgovori upravu hotela da ne zovu policiju i podnesu tužbu, a šteta koju su načinili ekipa majstora 8 sati dnevno popravljala je skoro nedelju dana.
Ni veće zvezde, ni većeg pada… 11. februara 2012. njeno beživotno telo biće pronađeno u sobi Beverli Hilton hotela, a uzrok smrti – prestanak rada srca zbog predoziranja kokainom.

Za još zanimljivih priča o velikim i malim zvezdama moderne muzike, slušajte „Vremeplov“ sa Aleksandrom Krstićem svakog radnog dana od 15-19h.

Pročitajte još i Jedan Oskar i jedna Malina!