26.2 C
Zrenjanin
21.09.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZR KulturaNovogodišnji koncert učenika EGŠ "Nikola Tesla"

Novogodišnji koncert učenika EGŠ “Nikola Tesla”

Orkestar čine sadašnji učenici ove srednje škole, predvođeni profesorkom Olgicom Rakić.

European Top 44 Airplay chart

U četvrtak, 15. decembra, sa početkom u 19 časova, učenici Elektrotehničke i građevinske škole „Nikola Tesla“ održaće, u Kulturnom centru, Novogodišnji koncert.

Profesorka ove škole, Olgica Rakić, već dugi niz godina, sa puno entuzijazma i ljubavi, vodi muzičku sekciju u okviru koje funkcionišu orkestar i hor. Tokom godina, kroz sekciju je prošlo mnogo momaka i devojaka, održan je veliki broj priredbi i koncerata i poneto mnogo lepih uspomena.

Novogodišnji koncert je prvi put održan 2018. godine sa željom da polako pređe u tradicionalni, ali je epidemiološka situacija učinila da se napravi pauza. Ove godine se, na ponovnu inicijativu profesorke Olgice, okupila grupa učenika i vredno pripremala za Novogodišnji koncert.

Zamisao je da koncert bude velika žurka koja će da angažuje i prisutnu publiku pošto su učesnici sigurni da će uspeti da je animiraju. Na repertoaru su poznate, atraktivne i omiljene pesme. Pored učenika srednje škole „Nikola Tesla“, na koncertu će učestvovati i učenici Muzičke škole i folklorni ansambl iz Orlovata, a plan je i da se pojavi gost iznenađenja.

Aktuelni školski sastav čine Boris Cicka, Danijela Dukai, Dunja Krišanov, David Koncoš, Mila Kočišev, Kaena Šandor, Mladen Martinov, Regina Kinčeš, Veljko Popov i dragi, bivši učenik Miloš Višekruna kao pojačanje.

Pozivamo sve sugrađane željne dobre zabave da se pridruže ovim momcima i devojkama u četvrtak u 19 časova u Kulturnom centru. Ulaz je slobodan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
26.2 ° C
26.2 °
26.2 °
42 %
7kmh
99 %
Thu
28 °
Fri
33 °
Sat
32 °
Sun
19 °
Mon
26 °