Uradi sam - katalog
20.1 C
Zrenjanin
22.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaProjektiMali biznis mesecaNutricionistički studio Zgodan život

Nutricionistički studio Zgodan život

Stručno vođenje do željene figure štedi vreme, trud i novac.

U okviru projekta Mali biznis meseca, u saradnji sa poslovnim partnerima i prijateljima, svakog meseca predstavljamo po jednu novoosnovanu porodičnu firmu sa područja Zrenjanina. Više informacija o projektu i načinu na koji možete da se prijavite, možete pronaći na ovoj stranici.

Kada kažemo da je neko zgodan, obično mislimo na izvajano telo, vitak stas i nepostojanje masnih naslaga. Obično se te zgodnoće setimo kada proleće zakuca na vrata.

Na svetu ne postoje dva ista tela, a svako od njih oblikuje genetika, podneblje na kojem živi, ali u velikoj meri životne navike. Da telo ne bude zgodno jedno leto i jednu sezonu, već da se promenom životnih navika i uz pomoć neinvazivnih metoda, u svom telu osećate zgodno stalno, tu je Nutricionistički studio Zgodan život.

zgodan zivot 04
Karolina Petrović (foto: privatna arhiva)

Karolina Petrović je vlasnica ovog studija, a inače je specijalistkinja strukovna nutricionistkinja dijetetičarka iz oblasti javnog zdravlja. Svakom klijentu pristupa individualno, u skladu sa njegovim godinama, željama, navikama i opštim zdravstvenim stanjem. Karolina ističe da je ključ zdrave ishrane, izbalansirano unošenje namirnica pa njene klijente oduševaljava to što do željene kilaže dolaze, a da pritom nisu morali da se odreknu svega u ishrani.

Pored programa za regulisanje telesne mase, u studiju Zgodan život, dostupna je i dijetoterapija. To podrazumeva ishranu koja isključuje ili forsira određenu grupu namirnica ili namirnice iz određene grupe zarad poboljšanja i unapređenja zdravlja.

Kriolipoliza – novitet u gradu

Kriolipoliza je savremena, klinički dokazana, bezbedna i neinvazivna, a visokoefikasna tehnika za uklanjanje masnih naslaga sa određene regije. Suština je u tome što se na ovaj način zamrzava masno tkivo, dok druga tkiva ostaju netaknuta. Na taj način se prirodnim metaboličkim procesima trajno eliminišu masne ćelije iz organizma, bez opterećenja jetre.

kriolipoliza 2
zgodanzivot.rs

Tretman traje jedan sat, a mogu se tretirati sve regije na kojima se stvara višak masnog tkiva – stomak, butine, ruke, podbradak…

Radiotalasni lifting, kavitacija, lipo laser

Reč je o tretmanima koji takođe pomažu u borbi protiv masnih naslaga, celulita, ali utiču na zatezanje kože, ubravanje metabolizma, oblikovanje i bolji opšti izgled tela.

Moguće su i kombinacije ovih tretmana, a uz stručno usmeravanje, savete i kontrole napretka, cilj je da se svaki klijent oseća bolje i lepše u sopstvenom telu.

Karolina ističe da je volja za promenom presudna, a zatim i disciplina u sprovođenju određenog programa ishrane ili tretmana. Svako ko se pojavi u Nutricionističkom studiju Zgodan život može da očekuje potpunu posvećenost stručnog tima u borbi ka svom cilju.

Sve informacije o tretmanima i ponudi u studiju Zgodan život možete pronaći na sajtu https://zgodanzivot.rs/ ili dobiti pozivom na 069 198 55 15.

Nutricionistički studio Zgodan život se nalazi u ulici Jovana Popovića 33 u Zrenjaninu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...