16.7 C
Zrenjanin
30.05.2024.
Naslovna stranicaOd danas počinju radovi u ulici dr Laze Kostića

Od danas počinju radovi u ulici dr Laze Kostića

European Top 44 Airplay chart

Radovi u Ulici dr Laze Kostića započinju danas, 14. marta, što će privremeno uticati na režim saobraćaja u ovom delu Zrenjanina. Očekuje se da će radovi, uključujući uklanjanje starog asfalta i postavljanje novog, trajati do nedelje, 17. marta. Tokom ovog perioda, saobraćaj za teretna vozila će biti preusmeren na alternativni pravac kroz Pančevačku ulicu, dok će se ostali saobraćaj odvijati prema potrebi.

Paralelno s tim, JKP „Vodovod i kanalizacija“ počinje radove na rekonstrukciji i proširenju slivničke veze na ulazu u parking unutar naselja, iz Ulice dr Laze Kostića. Ova intervencija je od suštinskog značaja za smanjenje problema sa atmosferskom vodom koja se nakuplja nakon kiša.

Svi korisnici parkinga, stanovnici naselja „4. jul“ i ostali učesnici u saobraćaju su pozvani da budu pažljivi i da prilagode svoje kretanje uslovima na terenu. Ukoliko nije neophodno, preporučuje se izbegavanje Ulice dr Laze Kostića za saobraćaj motornih vozila dok traju radovi.

Nakon završetka ovih radova, putna infrastruktura u ovom delu grada će biti značajno unapređena, s obzirom na to da će tri najprometnije ulice dobiti potpuno nov asfalt, zajedno sa Pančevačkom. Ovo će doprineti boljoj plovnosti saobraćaja i većoj sigurnosti svih učesnika u saobraćaju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
16.7 ° C
16.7 °
16.7 °
83 %
1.1kmh
8 %
Čet
16 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
25 °
Pon
27 °